Βούτυρο στο ψωμί των εχθρών μας!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΑΣΦΑΛΩΣ και πρέπει να είναι αυστηρότατη η τιμωρία των δύο τότε οπλιτών, οι οποίοι όχι μόνον κακοποίησαν τον άτυχον σκύλον, τον πιστότερον φίλον του ανθρώπου, αλλά και στην συνέχεια τον …εκσφενδόνισαν στον γκρεμό, έτσι ικανοποιοούντες τις αρρωστημένες «ορέξεις» τους!

ΑΣΦΑΛΩΣ! Ει δυνατόν, ως να επρόκειτο περί κακοποίησης ανθρωπίνου όντος και επακόλουθης …βιντεοσκόπησης της άθλιας πράξης, από τους ιδίους τους αθλίους ενόχους της!

ΟΜΩΣ, η …μανιωδώς προβαλλόμενη αυτή, τόσον αποτρόπαιη, τόσο φρικαλέα εικόνα, από τα …«πεινασμένα» για τέτοιες …ειδήσεις ΜΜΕ, τούτες τις στιγμές ειδικά, ΑΜΑΥΡΩΝΕΙ την γενικότερη εικόνα του Στρατεύματός μας!

ΚΑΤΙ που πιθανότατα, προκαλεί μόνον ανυπολόγιστη Εθνική Ζημία, αφού η άκρως σοκαριστική αυτή είδηση ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ να «ταξιδεύει» στα πέρατα του Πλανήτου μας με …«επιταχυνομένη» να …ενημερώνει όσους δεν την είδαν σε ανάρτηση και οπωσδήποτε να αποτελεί …«βούτυρο στο ψωμί» των εχθρών μας!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ την πολυτέλεια πλέον, για τόσον …«ανοικτές θύρες» σε ό,τι αφορά τα Εθνικά μας θέματα!

ΚΑΙ τούτη η εξόχως κακουργηματική Πράξη, αφού εμπλέκει Ενόπλους μας, ΤΟΥΤΕΣ τις στιγμές ειδικά, ΔΕΝ έπρεπε να συνεχίζει να …«προσφέρεται» έτσι, από εμάς τους ιδίους!!