Βραβεύσεις από την Αδελφότητα Πειραιά

Η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά σας προσκαλεί το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό της Κέντρο στον Πειραιά, Γρ. Λαμπράκη 144, στον 1ο όροφο, στη Βράβευση των Πρωτοετών Φοιτητών και Διακεκριμένων Νέων των νησιών μας.

Φέτος, η Αδελφότητα Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά θα τιμήσει από τον χώρο της Εκπαίδευσης το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου για τις διακρίσεις των μαθητών του σε πανελλήνιο επίπεδο αλλά και τις δράσεις του, που με τη βοήθεια των Εκπαιδευτικών του σχολείου, συμβάλλουν στην περαιτέρω καλλιέργεια δεξιοτήτων των νέων που συνιστούν το μέλλον του τόπου μας.

Επίσης, τιμής ένεκεν στον αείμνηστο πρόεδρο της Αδελφότητας Γεράσιμο Χαλικιά, ο οποίος δημιούργησε τα μουσικά και χορευτικά τμήματα της Αδελφότητας προσπαθώντας με αγάπη και ζήλο να εμφυσήσει στους νέους την παράδοση των νησιών μας, η αίθουσα των Μουσικών τμημάτων της Αδελφότητας θα ονομαστεί σε αίθουσα «Γεράσιμος Χαλικιάς».

  • Παρακαλούνται οι Πρωτοετείς Φοιτητές να βεβαιώσουν την παρουσία τους στους υπεύθυνους της εκδήλωσης, Ρεγγίνα Μπαλτσαβιά (6934842677) και Κωνσταντίνο Χρονόπουλο (698 0573920) ή στη Γραμματεία της Αδελφότητας (κ. Μάχη Αντύπα) στο τηλ. 2104227418.

Σας περιμένουμε όλους για να τους καλωσορίσουμε και να τους ευχηθούμε επιτυχία σε κάθε στόχο τους !

(ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ Κ.-Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ)