Βραδιές Λαϊκού Πολιτισμού στην Πλατεία του Πόρου

Αρχισαν από χθες οι «Βραδιές Λαϊκού Πολιτισμού» στην Πλατεία του Πόρου, που θα διαρκέσουν έως την προσεχή Τρίτη (31/7).

Κάθε βράδι λειτουργεί Εκθεση Παραδοσιακών Προϊόντων από ντόπιους παραγωγούς και Εκθεση Καλλιτεχνικών Δημιουργιών.

Παράλληλα διεξάγονται πολιτιστικά δρώμενα:

Χθες

  •  Παρουσίαση των έργων των καλλιτεχνικών ομάδων παιδιών και ενηλίκων των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΚΕΔΗΚΕ με διάρκεια από 27/07/2018 έως 31/07/ 2018. Επιμέλεια έκθεσης ζωγράφος, Τουμαζάτου Μαρία.
  •  Μουσικός περίπατος στην παραλία του Πόρου από την Φιλαρμονική Έλειου Πρόννων της ΚΕΔΗΚΕ. υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Φραντζή, και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί το Χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. Πόρου «Πρόνησος».

Σήμερα

Ωρα 9.30’ μ.μ.: Συναυλία της Χορωδίας και Μαντολινάτας Λειβαθούς της ΚΕΔΗΚΕ υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Βασίλη Καλογηρά και το Χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. Αγίας Ειρήνης «Το Αράκλι».

Αύριο (29/7)

Ωρα 9.30’ μ.μ.: Η ΚΕΔΗΚΕ και η Δ.Κ. Πόρου προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους να διασκεδάσουν με Παράσταση Καραγκιόζη από τον Αλέξανδρο Μελισσηνό. Είσοδος Ελεύθερη.

Δευτέρα (30/7)

Ωρα 9.30’ μ.μ.: Το Χορευτικό συγκρότημα του Π.Σ. «Ο Αίνος» Βλαχάτων και αμέσως μετά θα παρουσιαστεί συναυλία της καταξιωμένης Γυναικείας Χορωδίας Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ με έργα Ελλήνων συνθετών. Διευθύνει ο μαέστρος Αγγελος Μουρελάτος. Στο πιάνο η Ευαγγελία Φραγκιά.

Τρίτη (31/7)

Ωρα 9.30’ μ.μ.: Η ΚΕΔΗΚΕ και η Δ.Κ. Πόρου παρουσιάζουν τους Rewind the Band: Μια «νέα» εικοσαετή τοπική μπάντα με καλοκαιρινή διάθεση, για ελληνική rock, pop rock και rock «n» roll μουσική. Μάκης Κουλουμπής: φωνή, κιθάρα Λευτέρης Μαρκαντωνάτος: κιθάρα, φωνή, Γιάννης Αδαμόπουλος: πιάνο, πλήκτρα, Κώστας Αθανασάτος: κρουστά, Γιώργος Λιάπης: μπάσο.

Οργάνωση Δ.Κ. Πόρου και ΚΕΔΗΚΕ