ΒΡΩΜΙΚΑ ΚOΛΠΑ!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

TO …”Colpo grosso” των …”σφραγίδων” στην τόσο ταραγμένη Πολιτικο-κομματική μας ζωή, συνεχίζεται …βρώμικα και …ακούραστα!

ΜΕΓΑΛΕΣ, συχνάκις κομματικά …”πολύχρωμες” ομάδες ειδημόνων, επί του …”ευσεβούς” αυτού αντικειμένου, ήδη …μοχθούν, προκειμένου να …ανταποκριθούν στις …αυξημένες προκύψασες τέτοιες …”ανάγκες”, μετά την προχθεσινήν εκλογή του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας!

ΜOΛΙΣ λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και έχω καταγράψει …αφθονίαν από τέτοιες “σφραγίδες”, αρκετά …“ευρηματικές” θα έλεγα, χωρίς όμως να είμαι βέβαιος, αν οι περισσότεροι από τους “χρήστες” τους, γνωρίζουν το ελάχιστον από την έννοιά τους! Από την σημασία τους! ΑΡΚΕΙ γι’ αυτούς, να παρουσιάσουν …”εργον”! “Έργον” από παλιά γνωστότατον και αποτροπιαστικόν!

ΕΝ μέσω τέτοιας έκτασης, τόσων σοβαρών και επί μακρόν άλυτων προβλημάτων της καθημερινότητος των Ελλήνων Πολιτών, μοιάζει απίστευτον το γεγονός ότι προσλαμβάνονται Φωστήρες με …”προσόντα”, όχι για να προτείνουν διεξόδους από την δυστυχία την οποίαν βιώνουμε καθημερινά, αλλά για να …”ΣΦΡΑΓΙΖOΥΝ” με …μανία, κάθε έναν που θα απειλούσε να τους βγάλει, από το …”busi-ness as usual” …προγραμμά τους!

ΜΕ τέτοιες, θλιβερά και ντροπιαστικά επιμένουσες ΝOOΤΡOΠΙΕΣ, πόσες ελπίδες έχει τούτη η ταλαίπωρη χώρα, για “ να πάει μπροστά”; Πόσες; Ποιές;;