Βόμβα Φόρτε! «Ο δήμαρχος μου επιτέθηκε και με απείλησε αναίτια»!

Βόμβα μεγατόνων έπεσε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συβούλιο Αργοστολίου από τον τ. δήμαρχο και δ. σύμβουλο Μάκη Φόρτε, ο οποίος ζήτησε το λόγο εν μέσω της συνεδρίασης και κατήγγειλε ότι, πριν την έναρξή της, ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος του επιτέθηκε και τον απείλησε, αφήνοντας σύξυλους όλους τους δημοτικούς συμβούλους και τους παραβρεθέντες!

Ειδικότερα ο κ. Φόρτες κατήγγειλε:

«Πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία αρκετών συμβούλων που ήδη είχαν προσέλθει στην αίθουσα, δέχθηκα μιά αναίτια και προκλητική επίθεση από το δήμαρχο, ο οποίος με απείλησε φωνάζοντάς μου κατ’ επανάλειψη, από αύριο ψάξε να βρεις δικηγόρους για να με αντιμετωπίσεις».

Ο κ. Φόρτες ζήτησε η καταγγελία του να καταγραφεί στα πρακτικά, της Συνεδρίασης και πρόσθεσε ότι “επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου”.

Η απρόσμενη καταγγελία Φόρτε έφερε αντιδράσεις από πολλούς δ.σ., ενώ ο κ. Γιάννης Κουρούκλης (Λαϊκή Συσπείρωση) ζήτησε από την Δημοτική Αρχή να πάρει θέση στην καταγγελία Φόρτε. Ο κ. Φόρτες όμως είπε ότι δεν επιβάλλεται αυτό, θέλει όμως να καταγραφεί στα Πρακτικά.

Στην καταγγελία δεν αντέδρασε κανείς από τη Δημοτική Αρχή, και κυρίως ο δήμαρχος Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία Φόρτε, ήταν ο πρωταγωνιστής του περιστατικού.

(το video είναι από το inkefalonia)