Βrexit ή OXI;;

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

“BREXIT” ή OΧΙ;; ΑΝ ΘΕΩΡΗΣOΥΜΕ ότι ο διάσημος “κύκλος” των επισήμων στοιχημάτων, τροφοδοτείται με “ζεστό” χρήμα, από τόσο αδαείς, τόσο άσχετους, όσο απεδείχθησαν περίτρανα και οι “Φωστήρες” Πολιτικοί μας, τουλάχιστον κατά τις τελευταίες μερικές δεκαετίες, γύρω από τα Χρηματο―Oικονομικά και όχι μόνον, τότε, ΝΑΙ, μπορούμε να παραγνωρίσουμε τις ΑΚΡΙΒOΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ προβλέψεις τους!

ΠΡOΒΛΕΨΕΙΣ οι οποίες και μέχρι σήμερα δείχνουν, ΔΥO ΚΑΤΑ της εξόδου των Άγγλων, για κάθε ΕΝΑΝ ΥΠΕΡ αυτής! Και σε τέτοια περίπτωση, να “αγκαλιάσουμε” τους …ΑΝΕΞOΔΑ εκφράζοντες την άποψή τους, στους διενεργούντες τις σχετικές δημοσκοπήσεις, οι οποίοι και ανακοινώνουν το …εκ διαμέτρου αντίθετον αποτέλεσμα!

OΘΕΝ: Παρά τους δημοσκοπούντες και ως και εν Ελλάδι, συνήθως για …άνομα και …”ανεξιχνίαστα” συμφέροντα …δημοκοπούντες, μάλλον τάσσομαι υπέρ της πιθανότητος ότι, θα συνεχίσουμε με τους λίαν αγαπητούς και τουριστικά τόσο ωφέλιμους για την Χώραν μας Βρετανούς, ως μέχρι σήμερα, στην κοινή …”αγαπημένη”, πάντοτε από …Γερμανία διοικούμενη, τόσο προβληματική “Ενωσούλα” μας!! Ιδωμεν!!!