Γαλάζια μάζωξη! Όλο το Agonas Story όπως το κατέγραψε ο Ιβάν

5/11

⦿ Γεύμα παρέθεσε ο βουλευτής Παναγής Καππάτος το μεσημέρι της Κυριακής στη ΝΟΔΕ, αλλά και σε στελέχη της τοπικής ΝουΔού.

⦿ Το φαγοπότι έγινε στην ταβέρνα της οικογένειας της προέδρου της ΝΟδε Γιάννας Κουλουμπή, στον Αγώνα.

⦿ Ομως από τη γαλάζια αυτή μάζωξη έλαμψε διά της απουσίας του ο ιδιαίτερος του βουλευτή Μάκης Παγουλάτος, ο επωνομαζόμενος Φουντωτός, ο οποίος είχε διετελέσει και πρόεδρος της γαλάζιας Τοπικής Αργοστολίου.

⦿ Η απουσία αυτή έφερε στη μνήμη όλων τη διαμάχη που υπήρξε στη ΝΟΔΕ, όταν ο Φουντωτός έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΝΟΔΕ και το Μέγαρο «έβγαλε» τον Κατσιγιάννη και εν συνεχεία τη Γιάννα!

⦿ Ο Φουντωτός, παρά το ότι είχε προσκληθεί από τον βουλευτή, οποίος και τον πίεσε να παραβρεθεί στο στιλ …«περασμένα-ξεχασμένα», εν τούτοις ο Μάκης αρνήθηκε.

⦿ Κάποιοι «κοριοί» μας μετέφεραν ότι ο Φουντωτός ήθελε να πάει λόγω Καππάτου, αλλά δεν πήρε «πράσινο φως» από τον Ιθύνοντα, τον Πωλ και την Αμαλία.

⦿ Στο τραπέζι του βουλευτή παραβρέθηκαν οι δύο αντιπεριφερειάρχες Σταύρος Τραυλός και Σωτήρης Κουρής, ο Σπύρος Σταθάτος από το επιτελείο του αντιπεριφερειάρχη Στ. Τραυλού, οι συνεργάτες του βουλευτή Γεράσιμος Ιλινόϊου-Τσουρούφλης και Φίλιππος Μεταξάς (γιός του τ.νομάρχη Μάκη Μεταξά), ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Δημήτρης Φιοραβάντες με τη σύζυγό του Γεωργία Φλαμιάτου (πρόεδρος της Κοινότητας Πουλάτων), ο αντιπρόεδρος της Τοπικής Ελειού-Πρόνννων Ηλίας Παπαδάτος, η τ. πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αγγελική Κακαουράτου, οι τ. αντιδήμαρχοι Σοφία Γαρμπή και Νίκος Παπαδάτος κ.ά.

⦿ Δεν παραβρέθηκαν: Ο τ. δήαμρχος Αλέξανδρος Παρίσης, ο πρόεδρος της τοπικής Ληξουρίου Σωτήρης Σούλτης, καθώς και οι πολιτευτές της ΝΔ Γιώργος Κοκκόλης και Βικτωρία Αλεξανδράτου.

⦿ Το μενού είχε εκλεκτά κρέατα και γνήσια κεφαλονίτκη φέτα και ρομπόλα της οικοκογένειας Κουλουμπή, καθώς και πολλά εξαίσια εδέσματα.


6/11

⦿ Δεν κοπάζει με τίποτα ο απόηχος της μάζωξης που έκανε ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, στην ταβέρνα της οικογένειας Κουλουμπή, στον Αγκώνα.

⦿ Δηλαδή, της οικογένειας της προέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννας Κουλουμπή.

⦿ (Η οποία, ως γνωστόν, εκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο, γιατί δεν κατέβηκε, τότε, στις εκλογές η Τζόγια, μετά τις αλχημίες και να μαγειρέματα του άλλοτε Μεγάρου. Θυμάστε…).

⦿ Η μάζωξη του Αγκώνα έδειξε και τα «ρήγματα» που υπάρχουν στην τοπική γαλάζια Οργάνωση, πράγμα που έχουμε εντοπίσει και το καταγράφουμε κατά καιρούς.

⦿ Οπως είδατε, στην γαλάζια συνεστίαση δεν φάνηκαν  παλιοί πρόεδροι ΝΟΔΕ, όπως ο Σπύρος Ματιάτος, ο Βαγγέλης Λουκέρης, αλλά ούτε και ο …μεγαρικός Κατσιγιάννης εμφανίστηκε.

⦿ Μάλιστα, ένας …«κοριός» μας μετέφερε, ότι στο τραπέζι κάποιος γαλάζιος αναρωτήθηκε:

-Καλά, η Γιάννα δεν κάλεσε ούτε τον Κατσιγιάννη που της είχε «ζεστάνει» μέσω «Μεγάρου» την καρέκλα της προεδρίας;

⦿ Ενας άλλος έκανε παράπονα ότι δεν εμφανίστηκε κανείς από την Οργάνωση του Ληξουρίου, αναρωτηθείς: -«Καλά, ρε παιδιά, καλέστηκε ο γιος του τ. νομάρχη, του Μεταξά, και δεν καλέστηκε ο Βαγγέλης Λουκέρης, ή ο πρόεδρος της Τοπικής Ληξουρίου Σωτήρης Σούλτης, ή, εν πάση περιπτώσει, κάποιος άλλος γαλάζιος Ληξουριώτης; Τι είδους …συνοχή είν’ αυτή»…

⦿ Τέλος, ένας άλλος γαλάζιος είπε στο τραπέζι ότι «η Γιάννα ζήτησε από τον βουλευτή να ενισχύσει τη ΝΟΔΕ για τα ενοίκια της Οργάνωσης», προσθέτοντας: «Βλέπεις τώρα έχουν σταματήσει οι «επιχορηγήσεις» από τον Παύλο και τον Μπάκη»!..

⦿ Εκτός απ’ το «κους-κούς», οι γαλάζιοι θαμώνες ασχολήθηκαν με τους τρεις νέους Δήμους, το νέο διοικητή του Νοσοκομείου,  το μεταναστευτικό, τον Βιολογικό της Λάσσης κ.ά.

⦿ Στο τέλος οι παραβρεθέντες αντάλλαξαν χειραψίες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για παραμονές των Χριστουγέννων.


7/11

⦿ Φουρτούνες δημιούργησε στη ΝουΔού η μάζωξη της ΝΟΔΕ στον Αγώνα.

⦿ Τα άσχημα μαντάτα έφτασαν χθες και στην Πειραιώς, όπου οι «παρατρεχάμενοι» του Κυριάκου τα επεξεργάζονται δεόντως.

⦿ Διότι, τα συμπεράσματα που βγαίνουν απ’ το Agonas Story, δημιουργούν …επαυξημένα προβλήματα.

⦿ Καθ’ ότι καταγράφτηκαν διαφωνίες και τριβές, που τώρα κατατρώγουν περισσότερο τα …σωθικά της Παράταξης ενταύθα…

⦿ Οι κυριότερες καταγραφές που έγιναν είναι:

⦿ Πρώτον: Η «καλέστρα» που έγινε άφησε «απ’έξω» σημαντικά στελέχη της παράταξης, όπως ο Γνήσιος, ο Ματιάτος, η Αθηνά, ο Μαρκέτος, η Αμαλία, ο Δρ. Γεώργιος Κουρής, ο Κάπτεν, ο Σάββας, ο Λουκέρης, ο Σούλτης, η Τζόγια, ο Ανουσάκης, ο Κατσιγιάννης, ο Βανδώρος κ.ά.

⦿ Επίσης, «απ’ έξω» έμειναν οι πολιτευτές Κοκκόλης και Αλεξανδράτου, ενώ δεν εμφανίστηκαν οι προηγούμενοί τους Παύλος και Μπάκης.

⦿ Δεύτερον: Στο κόσμο δείχθηκε ότι η τοπική ΝουΔού, δεν έχει στο αίμα της διάθεση για σοβαρές εκδηλώσεις, αλλά επιζητεί …φαγοπότια και …φρού-φρού και αρώματα…

⦿ Τρίτον: Η τοπική ΝουΔού δείχνει ότι είναι πλήρως επαναπαυμένη στις …δάφνες της νίκης των εκλογών και δεν την απασχολούν τα μεγάλα προβλήματα της Χώρας, όπως το μεταναστευτικό, που έχει κάνει τις Περιφέρειες άνω-κάτω.

⦿ Τέταρτον: Η γαλάζια εικόνα στον Αγκώνα έδειξε ότι ο βουλευτής Παναγής Καππάτος, πρέπει άμεσα να επαναπροσδιορίσει τη στάση του, ώστε το κόμμα να δείχνει δυνατό και συσπειρωμένο και να μην υπάρχουν λαβές για σχόλια, όπως ότι η ΝΟΔΕ …κάνει ρεφενέ για τα ενοίκιά της, καθώς της …κόπηκε η «επιχορηγία» από τον Παύλο και τον Μπάκη.

⦿ Πέμπτον: Η ΝΟΔΕ της κυρίας Γιάννας, απέδειξε, για μια ακόμη φορά, ότι είναι πολύ λίγη για να σηκώσει το βάρος της Παράταξης και μάλιστα τη στιγμή που βρίσκεται στην Κυβέρνηση και απαιτούνται σοβαρές παρεμβάσεις και λεπτοί χειρισμοί.

⦿ Τελικά, η  εικόνα της τοπικής ΝΟΔΕ πρέπει ν’ αλλάξει άρδην, καθώς η προεδρίνα της εξακολουθεί να σηκώνει τη σημαία του κατεδαφισμένου Μεγάρου, τη στιγμή που υπάρχουν τόσα άξια γαλάζια στελέχη που μπορούν να την σηκώσουν επάξια.


8/11

⦿ Μέγας χαμός στη ΝουΔού (εντοπίως και στην Αθήνα) για τις αποκαλύψεις ου «Η» από το Agonas story.

⦿ Στελέχη της Πειραιώς μετά τα τόσα «ωραία» που μάθανε, αρχίζουν να βάζουν στόχο την αλλαγή της προεδρίας της ΝΟδε, καθώς, όπως λένε, το κόμμα δεν μπορεί να αντέξει τέτοια διχόνοια.

⦿ Χθες μάλιστα, από τα κεντρικά της ΝουΔού, υπήρχαν πληροφορίες ότι θα προγραμματισθεί να έρθει στην Κεφαλονιά, πριν τα Χριστούγεννα, γαλάζιο στέλεχος απ’ την Αθήνα, ώστε να μετριαστούν τα αδιέξοδα που υπάρχουν.

⦿ Μάλιστα, ένα στέλεχος της Πειραιώς όταν έμαθε τα περί γαλάζιας συνεστίασης στον Αγκώνα: «Αλίμονο. Σκεφθείτε να μην είμασταν και Κυβέρνηση, τι θα γινότανε τώρα εκεί κάτω».

⦿ Χθεσινός διάλογος στο PREMIER: -Οι ΝΟΔΕίτες είπανε ότι θα ξανασυναντηθούνε τα Χριστούγεννα… -Ναι, να μην ξεχάσουν …να μας πούνε και τα κάλαντα!

Ιβάν