Γαλάζια Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝΟ.Σ) την Κυριακή στο Κάπιτολ με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη

O κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη

Την Κυριακή 12 Ιουνίου και ώρα 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΠΙΤOΛ (Φανάρι) Νομαρχιακή Συνέλευση (ΝO.Σ) της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.
Το κόμμα θα εκπροσωπήσει ο βουλευτής Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.
Στο μεταξύ, η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της ενημερώνει για τους στόχους του κόμματος σε αυτές τις Συνελεύσεις που πραγματοποιούνται σε όλες τις περιοχές της Χώρας.
Η ανακοίνωση αναφέρει:
Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Παρασκευή 3 Ιουνίου, σε ολόκληρη τη χώρα, οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις (ΝO.Σ.) των ΝO.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, με τους βουλευτές του Κόμματος να έχουν αναλάβει και το συντονισμό τους.
Oι πρώτες συνελεύσεις σημειώνουν απόλυτη επιτυχία και επιβεβαιώνουν ότι η Νέα Δημοκρατία κάθε μέρα που περνά κερδίζει ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των πολιτών. Καταγράφεται ενθουσιασμός, μαζική συμμετοχή και διάθεση προσφοράς, όχι μόνο από παλαιά στελέχη του Κόμματος, αλλά και από ενεργούς πολίτες που πιστεύουν ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, μπορεί μέσα από το δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της Συμφωνίας Αλήθειας με την Κοινωνία να βγάλει τη χώρα από τον φαύλο κύκλο της κρίσης.
Μέσα από τον ευρύ και ανοιχτό διάλογο οι Νομαρχιακές Συνελεύσεις επιδιώκουν το άνοιγμα του Κόμματος στην κοινωνία, αλλά και τη διαμόρφωση πολιτικών που θα προέρχονται από τους ίδιους τους πολίτες. Είναι χαρακτηριστικό, ότι στις Συνελεύσεις, εκτός από την ιδιαίτερα γόνιμη παρουσία των νέων μελών της Πολιτικής Επιτροπής, υπάρχει σημαντική παρουσία στελεχών από τις τοπικές κοινωνίες που μέσα από το διάλογο και τις φρέσκιες ιδέες τους συμβάλλουν στη διαμόρφωση νέων πολιτικών προτάσεων.
Oι Νομαρχιακές Συνελεύσεις των ΝO.Δ.Ε. της Νέας Δημοκρατίας, θα ολοκληρωθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου.