Γεράσιμος Γιακουμάτος: Η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια

«Για να το καταλάβετε ιατρικά ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών: είναι οι επίκτητοι και συγγενείς, οι οποίοι γεννιούνται έτσι», είπε μεταξύ άλλων ο πολιτικός

Viral με πολλά σχόλια έχει γίνει τις τελευταίες ώρες, συνέντευξή του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι η ομοφυλοφιλία είναι κολλητική αρρώστια. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Παραπολιτικά, του ζητήθηκε να διευκρινίσει τα όσα έχει πει για τους ομοφυλόφιλους στο παρελθόν και εκείνος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους και δεν με ενδιαφέρει η σεξουαλική συμπεριφορά του καθενός. Αυτό είναι δικό του θέμα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι δεν μπορείς να προτείνεις αυτό το θέμα ως μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν μπορεί να μου ανάγεις την ομοφυλοφιλία σε παράδειγμα προς μίμηση. Για να το καταλάβετε ιατρικά ο ομοφυλόφιλος είναι δύο ειδών: είναι οι επίκτητοι και συγγενείς, οι οποίοι γεννιούνται έτσι. Σε αυτούς δεν μπορείς να αλλάξεις τίποτα, αυτός γεννήθηκε έτσι. Δεν τα έχω μαζί του, δεν είμαι ομοφοβικός. Απλώς πρέπει να έχουν όλοι παραδείγματα».

Μάλιστα, ο πολιτικός υποστήριξε ότι η τηλεόραση προβάλει και προωθεί την ομοφυλοφιλία επηρεάζοντας τα παιδιά που την παρακολουθούν.

«Αν δεις τηλεόραση, όλα τα παραδείγματα είναι, το 90% είναι ομοφυλοφιλικά. Οταν το παιδί βλέπει ότι ανεβαίνει, ανεβαίνει, ε… κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια» κατέληξε ο κ. Γιακουμάτος.

(protothema.gr)