Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Προς διευθυντή Γηροκομείου κ. Ραζή

Γ. Παπαναστασάτος

Είναι αρχή μας να μην αντιπαρατιθέμεθα με υπαλλήλους και με προσωπικό του Δήμου και των Νομικών προσώπων του καθώς το βάρος και την ευθύνη των αποφάσεων και των διαδικασιών το έχουν τα πολιτικά πρόσωπα. Από την στιγμή όμως που ο Διευθυντής του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου προσπάθησε με ανακοίνωση του να λειτουργήσει ως «πλυντήριο» για τα τεράστια σφάλματα και τις παραλείψεις της Διοίκησής του του θέτουμε σε πρώτη φάση απλά τρία ερωτήματα:

Α) Τρία σχεδόν χρόνια θητείας Μιχαλάτου και ακόμα το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου δεν έχει εξασφαλίσει την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας παρά τις ενέργειες και την συνδρομή του διευθυντή του. Ο κ. Ραζής είναι ικανοποιημένος λοιπόν με την απόδοση της υπηρεσίας του; Καλές οι σύνθετες αναλύσεις αλλά κάποια πράγματα κρίνονται και από το Διοικητικό αποτέλεσμα. Τι βαθμό άραγε βάζει στον εαυτό του;

Β) Ενώ ο κ. Ραζής ένιωσε την ανάγκη να απαντήσει Δημόσια για τα διοικητικά θέματα αποτυχίας, εκ μέρους της Διοίκησης και της Υπηρεσίας του Γηροκομείου, πρόσληψης του απαιτούμενου προσωπικού, όλως παραδόξως στο μείζον θέμα του θανάτου πέντε τροφίμων και της ανεξέλεγκτης εξάπλωσης του Κορωνοιού στο ιστορικό Ίδρυμα ουδεμία δημόσια απάντηση ένιωσε την ανάγκη να δώσει …Μάλλον έχει πρόβλημα ως προς την ιεράρχηση της σημαντικότητας των θεμάτων.

Γ) Εφόσον ο διοικητής του Γηροκομείου είναι τόσο προσηλωμένος στην νομιμότητα πως άραγε επέτρεψε στην Διοίκηση του Ιδρύματος να μην συμμορφώνεται με την ρητή επιταγή της Νομοθεσίας τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ του Ιδρύματος να κατατεθούν στην Τράπεζα της Ελλάδος ώστε η διαχείριση τους να ελέγχεται από το κράτος; Αυτά προς το παρόν για τον κ. Ραζή και απλά του υπενθυμίζουμε την ρήση της αρχαίας Ελληνικής Σοφίας «ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ».

ΥΓ.1 Θα μπορούσα να γράψω και αλλά δεν μου το επιτρέπει η συγκίνηση από την γλυκανάλατη ανακοίνωση του θρυλικού πρασινοφρουρού της δεκαετίας του 80, μετέπειτα όψιμου Συριζαίου και νυν Αυλικού του ολιγάρχη δημάρχου Μιχαλάτου Νικόλα Βαλλιανάτου με την οποία συγχαίρει ολόθερμα τον βουλευτή Παναγή Καππάτο για τις υπηρεσίες του.

Απορία αφελούς: Νικόλα θα τον ψηφίστε κιόλας τον κ Καππάτο η την ημέρα των εκλογών θα αναποδογυρίζει τις κάλπες για να δει που χάθηκαν τα υποτιθέμενα ψηφοδέλτια σας;

Γεράσιμος Παπαναστασάτος

Δικηγόρος

Στέλεχος της Δημοτικής Παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη