Γεράσιμος Παπαναστασάτος: Όλα τα λεφτά για τα γεύματα του «Βοήθεια στο Σπίτι» σε «κολλητό» του κ. Θεόφιλου

Γερ. Παπαναστασάτος

Ο τ. πρόεδρος του Δ.Σ. Κεφαλονιάς Γεράσθμος Παπαναστασάτος εξέδωσε χθες την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η γαστρονομία στο Δήμο Αργοστολίου γνωρίζει τις «καλύτερές της μέρες» επί θητείας ολιγάρχη Μιχαλάτου και φυσικά και σε αυτού του είδους τις απευθείας αναθέσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «κολλητοί» του Δημάρχου μας.

Στην αρχή ο « άνθρωπος» του κ. Θεόφιλου δοκίμασε δειλά δειλά τις γαστρονομικές του προτάσεις για το «Βοήθεια Στο Σπίτι» έναντι του ευτελούς ποσού των 1.117 ευρώ. Τον Αύγουστο του 2020 λόγω της πολύ μεγάλης ικανοποίησης των ηλικιωμένων εξυπηρετούμενων από τα υπέροχα γεύματα το ποσό αυξήθηκε σε 5.603,40 ευρώ. Λόγω όμως και πάλι της απόλυτης απόλαυσης των ηλικιωμένων από τα εδέσματα πάντα του «στενού πολιτικού φίλου» του Δημάρχου μας ανατέθηκαν ακόμα 2.531,20 ευρώ.

Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία προς όφελος όλων των πλευρών συνεχίστηκε ασφαλώς και το 2021 όπου του ανατέθηκαν 6.367,55 ευρώ για γεύματα και κάτι «ψιλά» στο τέλος του 2021 (2.813,70) ευρώ. Ήταν όμως αυτά αρκετά; Οπωσδήποτε όχι για έναν καλό φίλο. Οπότε για εννέα ημέρες του επόμενου Απριλίου του ανατέθηκαν άλλα 3.100,72 ευρώ για γεύματα του «Βοήθεια Στο Σπίτι» και για μία μικρή υποστήριξη μέχρι τον Αύγουστο του έδωσε ο ολιγάρχης Δήμαρχος άλλα 2.000 ευρώπουλα για τη σίτιση ενός συγκροτήματος και άλλα 1.300 ευρώ για μια εκδηλωσούλα. Μέχρι τώρα λοιπόν 25.000 ευρώ για γεύματα στον βιρτουόζο της κεφαλονίτικης κουζίνας και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά μέχρι το τέλος του χρόνου αφού οι γευστικοί πειραματισμοί του εν λόγω «κολλητού» Δημάρχου δεν φαίνεται να έχουν τέλος.

Όσο για τους υπόλοιπους επαγγελματίες εστιάτορες που περιμένουν κι αυτοί ίσως μία δουλίτσα από το Δήμο τους , αυτοί προφανώς θεωρούνται τα «κορόιδα» αποκλειστικά για την προεκλογική περίοδο. Οι «κολλητοί» του Δημάρχου να είναι καλά και οι υπόλοιποι ας πάνε απλά να ψηφίσουν Βαλλιανάτο Νικόλα ή Σαμούρη, που είναι για να μαζεύουν σταυρούς από τους αφελείς.

Υ.Γ. Αναμένουμε μια απάντηση για όλα τα παραπάνω, αν όχι από τον κ. Δήμαρχο έστω από το «βοηθητικό» του στο facebook «Κώστα Στελλάτο» ή κατά κόσμον «Βουκεφάλα».

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΑΤΟΣ

Στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον»

με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη