Γιάννα και Ελβίρα

Σφοδρή επίθεση κατά του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου εξαπέλυσαν χθες με κοινή τους ανακοίνωση η πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ν.Δ. και περιφερειακή σύμβουλος Γιάννα Κουλουμπή και η πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ελβίρα Σταθάτου, σχετικά με τις ανακοινώσεις του δημάρχου για το Θέατρο Αργοστολίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Με αφορμή το κλείσιμο του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου “Ο Κέφαλος” με απόφαση του Δημάρχου Αργοστολίου και αφού διαβάσαμε με προσοχή όλες τις σχετικές ανακοινώσεις, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο ότι η Κυβέρνηση που κατηγορεί είναι η ίδια που εκείνος δεν έπαψε προεκλογικά να ευχαριστεί για το πόσο πολύ έχει στηρίξει το Δήμο του και την Κεφαλονιά συνολικά.

Κατά τα άλλα, είναι ξεκάθαρο ότι η νομοθεσία οφείλει να ισχύει για όλους το ίδιο και δεν είναι δυνατόν ένας μητροπολιτικός Δήμος να επιδιώκει έμμεσα ευνοϊκή μεταχείριση ή ακόμη χειρότερα να υπονοεί ότι ένας άλλος Δήμος ευνοήθηκε. Με τέτοια πολιτική φιλοσοφία δεν διεκδικείς ανάπτυξη για τον τόπο σου και δεν εμπνέεις ασφάλεια στους πολίτες που σε εξέλεξαν Δήμαρχο.

Όσον αφορά στο Δημοτικό Θέατρο, χρέος της Δημοτικής Αρχής είναι να το συντηρεί και να το έχει ανοιχτό για τους πολίτες της Κεφαλονιάς. Όχι να βάζει λουκέτο και να θέτει εκβιαστικά διλήμματα.

Συνεπώς, αντί να ψάχνουμε για τα “κρεμαστάρια” της αλεπούς, ας θυμηθούμε τον Ηρόδοτο που έλεγε “να συμφωνούν τα λόγια με τα έργα”… Έτσι θα γίνουμε και πιο παραγωγικοί.

Με εκτίμηση,

Γιάννα Κουλουμπή

Πρ. ΔΕΕΠ ΝΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης

Περιφερειακή Σύμβουλος “ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ Κάθε Νησί Ψηλά”

Ελβίρα Σταθάτου,

Πρ. ΟΝΝΕΔ Κεφαλληνίας & Ιθάκης