Γιάννης Λυκούδης: Εμπιστευθείτε μας και θα δικαιωθείτε

Την προηγούμενη Κυριακή ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική περίοδος των δημοτικών εκλογών και σε μερικές εβδομάδες θα κληθούμε να λάβουμε κρίσιμες αποφάσεις για τον τόπο μας. Στις εκλογές αυτές η παράταξη της «ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» συμμετέχει με αρχηγό τον Αλέξανδρο Παρίση και μια πλειάδα αξιόλογων στελεχών που τον πλαισιώνουν.

Η ομάδα στελεχών, που βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό της παράταξης, αποτελείται από έμπειρους αυτοδιοικητικούς αλλά και πολλά νέα στελέχη που αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά, με μεγάλη διάθεση προσφοράς. Πρόκειται για ανθρώπους ακέραιους, της διπλανής πόρτας, που ζουν και εργάζονται ανάμεσα μας, απασχολούμενοι σε πολλά αντικείμενα και γνωρίζοντας άριστα τα προβλήματα του τόπου μας. Έχουν ιδέες για να δώσουν λύση σε αυτά, γνώση και πολύ όρεξη για δουλειά.

Η ομάδα αυτή επεξεργάστηκε ένα φιλόδοξο και συνάμα ρεαλιστικό πρόγραμμα για τον Δήμο Αργοστολίου της επόμενης ημέρας, το οποίο θα σας παρουσιάσουμε σε λίγες ημέρες. Αφορά παρεμβάσεις στις υποδομές του Δήμου μας, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα των δημοτών μας και των επισκεπτών του και θα δώσουν αναπτυξιακή πνοή, αλλά και πολύ σημαντικές προτάσεις για την παιδεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τον τουρισμό. Είμαι πραγματικά περήφανος που υπήρξα συνδιαμορφωτής αυτού του προγράμματος.

Σας ζητώ να αξιολογήσετε το πρόγραμμα της παράταξης μας, καθώς και τους ανθρώπους που θα κληθούν να το υλοποιήσουν. Άλλωστε σε αυτό τον τόπο όλοι γνωριζόμαστε και έχουμε δώσει δείγματα γραφής. Είμαι βέβαιος ότι αξιολογώντας το πρόγραμμα και τους ανθρώπους του συνδυασμού μας, θα καταλήξετε στο συμπέρασμα ότι είμαστε η καλύτερη επιλογή για να διοικήσουμε τον Δήμο μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Εμπιστευτείτε μας και η επιλογή σας θα δικαιωθεί.   

Γιάννης Λυκούδης

Δημοτικός σύμβουλος Αργοστολίου

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

με την παράταξη «ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ»