Γιάννη, καλό σου ταξίδι στον Ουρανό!

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου “έφυγε” από κοντά μας στα 75 του χρόνια ο αγαπημένος φίλος και συνεργάτης Γιάννης Μαζαρακιώτης.

Ο Γιάννης Μαζαρακιώτης, που βρέθηκε στην Κεφαλονιά από την Πάτρα, σχεδόν παιδί, ασχολήθηκε με τις οικοδομικές εργασίες, αλλά παράλληλα, στάθηκε στυλοβάτης και “εργάτης” στο πλευρό της συζύγου του Ματούλας Παγουλάτου στην έκδοση της εβδομαδιαίας εφημερίδας “ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ”, αλλά και του πεθερού του, πρώτου εκδότη της εφημερίδας, αείμνηστου Γεράσιμου Παγουλάτου, ο οποίος άνοιξε την αγκαλιά του για τον Γιάννη, όχι ως γαμπρός του, αλλά σαν πραγματικός γιος του.

Ο Γιάννης συμμετείχε στην έκδοση της εφημερίδας «ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ» μαζί με τη σύζυγό του Ματούλα, τόσο στο δημοσιογραφικό, όσο και στο τυπογραφικό σκέλος, μέχρι ακόμα και πριν την “μετάβασή του” στα ουράνια.

Ο καλοσυνάτος Γιάννης, με το μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και πάντα με μια καλή κουβέντα για όσους γνώριζε και τον γνώριζαν, δυστυχώς, δεν θα ξαναπεράσει την πόρτα του “Ημερήσιου” κάθε Δευτέρα πρωί, όπως συνήθιζε, χρόνια τώρα. Δεν θα ανταλλάξουμε ξανά τα πειράγματά μας, τα καλαμπούρια μας.

Φίλε Γιάννη, θα μας λείψεις. 

Πάντα όμως θα σε έχουμε στη μνήμη μας και στην καρδιά μας.

Καλό ταξίδι και Καλό Παράδεισο Γιάννη!

ΧΡΗΣΤΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ

ΣΗΜ.: Στην αγαπημένη σου Ματούλα, στα παιδιά σου Αντώνη και Ελένη και σε όλους τους οικείους σου ο “Η” στέλνει τα θερμά του συλλυπητήρια.

  • Το τελευταίο “αντίο” στο Γιάννη Μαζαρακιώτη, η οικογένειά του, οι συγγενείς και φίλοι του, θα το πούν σήμερα και ώρα 5.30 μ.μ. από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στο Αργοστόλι.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να κατατεθούν στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Αρωγής Ασθενών Κεφαλληνίας και Ιθάκης “Αγιος Λουκάς ο Ιατρός Συμφερουπόλεως” στην ALPHA BANK- Aρ. Λογαριασμού: GR 9201 4090 3090 3002 1010 88985