Για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους επισκέφτηκε την Κεφαλονιά η Ρόδη!

Καινούργιο σόου Κράτσα με τη νέα επίσκεψη της στην Κεφαλονιά! Την προηγούμενη φορά τον περασμένο Φλεβάρη ταύτισε την επίσκεψή της με το εκδικητικό πρόστιμο (όπως χαρακτηρίστηκε από τον δήμαρχο Μιχαλάτο) στην ΕΔΑΚΙ! Και μάλιστα τη μέρα (12/2) που η Κεφαλονιά εμφάνισε το ρεκόρ των 14 κρουσμάτων στην πανδημία! 

Τούτη τη φορά καινοτόμησε επικοινωνιακά!

Δημοσιογραφικό συνεργείο από την πατρίδα της Ζάκυνθο κάλυψε κατά αποκλειστικότητα κάθε της κίνηση  στην Κεφαλονιά!

Τα νέα τα μάθαμε μέσω …Ζακύνθου!

Για τον ΦΟΔΣΑ. Για την αυτοψία της σε έργα στην Κεφαλονιά. Για συναντήσεις με τοπικούς φορείς.

Για τον ΦΟΔΣΑ …φλυαρίες, ακατάπαυστες!

Για αυτοψία της σε έργα όλα κι όλα …στην Γέφυρα της Αγίας Βαρβάρας!

Και για τις συναντήσεις με τοπικούς φορείς αρκέστηκε σε …«ένα από τα μέλη του Συλλόγου «Φίλοι Ναυτικού Μουσείου Ιονίου» και μάλιστα …άνευ ονόματος!

Κυρίως όμως μάθαμε πως παραμένει …άσχετη με την πολιτική και διοικητική γεωγραφία της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων! 

Μετά την απόλυτη άγνοια της για τα στοιχειώδη και το ποιες είναι οι Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας που άρχει, όταν έκανε την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και την Περιφερειακή Ενότητα Ιθάκης …μία και αδιαίρετη, ως Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας και Ιθάκης και μάλιστα σε επίσημο έγγραφο (την προγραμματική σύμβαση με το Υπουργείο Άμυνας για την Γέφυρα του Χειμωνικού). Ήλθε η εκδήλωση της άγνοιας και για τους Δήμους της Κεφαλονιάς!

Δεν έφτανε που την περιβόητη Γέφυρα του Χειμωνικού την έχει καταστήσει …γεφύρι της Άρτας, όλο τελειώνει και …δέκα μήνες τώρα άφτιαχτη είναι και επί πλέον την μετακόμισε στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Σάμης από αυτά του Δήμου Αργοστολίου, τώρα «έγραψε» …μέσω Ζακύνθου με την άγνοια της (ανεπίτρεπτη προφανώς για ένα (μία) περιφερειάρχη και μάλιστα δυο χρόνια στα πράγματα) λέγοντας πως «o ένας Δήμος Αργοστολίου έγινε τρεις»!!!

Γνήσιε (πάλαι ποτέ) να την χαίρεσαι τη φιλενάδα σου που δεν ξέρει ούτε σε ποιόν Bήμο ήσουν για εννιά χρόνια δήμαρχος!

Πες της λοιπόν πως …ο Δήμος που έγινε τρεις ήταν ο Δήμος Κεφαλονιάς που ήσουν δήμαρχος εσύ και όχι ο Δήμος Αργοστολίου που είναι …ο ένας από τους τρεις!! 

Και κάτι ακόμα.

Στο ρεπορτάζ μέσω …Ζακύνθου, ενημερωθήκαμε πως «η Περιφερειάρχης βρέθηκε στα Φάρσα για να συναντήσει ένα από τα μέλη του συλλόγου «Φίλοι Ναυτικού Μουσείου Ιονίου». Μαζί συζήτησαν για ένα έργο που θα αναδείξει την ναυτική παράδοση και κληρονομιά της Κεφαλονιάς»!!!

Από την φωτογραφία που συνόδευε το (Ζακυνθινό) ρεπορτάζ μάθαμε ότι «το ένα από τα μέλη του συλλόγου» ήταν ο εμπνευστής και η ψυχή του Ναυτικού Μουσείου Ιονίου των Φάρσων ο Άγγελος Μπενετάτος!

Λυπούμαστε ειλικρινά για την υποτίμηση του Καπετάνιου Μπεν και του ίδιου του Ναυτικού Μουσείου, που κοντά στα 20 χρόνια βολοδέρνει από την αδιαφορία των Δημοτικών Αρχών, στο βωμό σήμερα της επικοινωνιακής τακτικής της Ζακυνθινιάς περιφερειάρχη!

Λυπούμαστε που πήγε σ’ ένα εγκαταλειμμένο έργο που …δεν ανήκει στην Περιφέρεια αλλά στον Δήμο, δίχως …τον δήμαρχο και τον πρόεδρο του Χωριού και συνοδευόμενη από την ψυχή μεν του έργου, αλλά δίχως καν να αναφέρει το όνομά του! Για να βγάλει μόνο μια φωτογραφία και να την δημοσιεύσει στο Ζακυνθινό μέσο που κάλυπτε την επίσκεψη στην Κεφαλονιά για επικοινωνιακούς και μόνο λόγους!