Για να λέμε και του στραβού το δίκιο!

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Mπορεί ο Πάνος ο Kαμμένος να διεκδικεί βραβείο Nόμπελ στην πολλαπλή αναστροφική κωλοτούμπα εις μήκος και ύψος, μπορεί να βρίζει ακατάσχετα την N.Δ. -εξ ης προήλθεν-, εις αναγνώρισιν της δόξης του αφού υπουργοποιήθηκε, αλλά είναι ευτύχημα που στην …συγκροτημένη αγέλη κυναρίων -αδέσποτων, οικόσιτων και εκ περισυλλογής αγρίων ελευθέρας βιολογικής βοσκής του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ηξίωσεν και πήρε την θέσιν του Υπουργού Εθνικής Αμύνης, δηλαδή του Στρατάρχου των ενόπλων μας δυνάμεων!

Ετσι, τώρα τελευταία που βάρβαροι γείτονες Ασιάτες, οι Τουρκαλάδες, μας έχουν πολυζαλίσει έντονα και καθημερινά …κάποια Νησιά του Αιγαίου, βγαίνει τακτικά στα ΜΜΕ και απαντά στις προφορικές ανακοινώσεις Ανωτάτων Πολιτικών Τούρκων, αντάξια και ισοδύναμα! Δηλαδή -εν ολίγοις-, τους τονίζει: «Αν τολμήσετε, θα βρεθείτε μπροστά στο γνωστό, υψηλό τοίχος μας, του Οχι».

Ακολουθούν ανάλογες δηλώσεις -με πολιτικό όμως ένδυμα-, του Υπουργού εξωτερικών μας!

Για σκεφθείτε νάτανε στη θέση του Πάνου και του Κοτζιά κάποιος σφόδρα Ελληνόφρων …«τύπος», όπως π.χ. ο Φίλης, ο Μπαλαούρας ο(η) Μουζάλας και αρκετοί άλλοι Εθνοπατέρες που εκτιμούν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, τους «Μακεδόνες» των Σκοπίων και είναι προοδευτικοί Ειρηνισταί!

Προσθέσετε και τον σοφό Κρητικό, τον Υφ/γό Ζουράρι (με γιώτα) που παίζει τους Σοφούς Αρχαίους Ελληνες στα δάκτυλα, τα οποία δέχεται ότι μπορούν να χρησιμοποιούνται επαρκώς και δια την άλλην ευχάριστον παιδικήν χρήσιν…

Είναι, επομένως, παρήγορες αυτές οι δύο ελληνικές φωνές μέσα στο αχανές ελώδες πολιτικό περιβάλλον, αλλά και της δυστυχίας των περισσότερων πολιτικών μας, αφού δεν βλέπουν καμία προοπτική για ένα σύντομο καλύτερο μέλλον!

Πότε, θ’ αρχίσει, δειλά-δειλά η ανάκαμψη για ν’ ακολουθήσει η ανάπτυξη που έχουν ξεκινήσει …προ επταετίας;

Δυστυχία σου Ελλάς, με τα τέκνα που γελάς…

Τώρα, Πάνο, έχουμε κάτι χειρότερο, κάτι σοβαρότερο. Αυτά τα ελληνοποιηθέντα Αλβανόγιδια, που αναγνωρίζουν την ύψιστη τιμή που τους έγινε, δηλαδή να είναι Ελληνες! Προτιμούν την «Μεγάλη Αλβανία», των Σλαβοβαρβάρων. Τα πρώτα αρχικά κρούσματα των επτά εν στρατπέδω με τον δικέφαλο αετό τους, πήραν ρόγκι! Πολλές εστίες πυράς έχουν διαπιστωθεί! Και είναι μέγιστο το πρόβλημα, γιατί στην Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες τοιούτοι, λίαν επικίνδυνοι. Υποδαυλίζονται ιδιαίτερα από τους Τούρκους. Είναι άθεοι, Μουσουλμάνοι, πεινούσαν και δεινπαθούσαν στη Χώρα τους.

Γι’ αυτό -με την ταπεινή μου γνώμη, Πάνο, πάρε πάνω σου αυτό το ζήτημα και μελέτησέ το ριζικά! Να ξεριζώσεις όλα αυτά τα φαρμακερά φυτά και ζώα. Να σκοτώσεις όλα αυτά τα σκαθάρια που τρώνε τις σάρκες μας και ζουν ωραιότατα στη Χώρα μας! Τους μπάσαμε στην Ελλάδα, μας έφεραν και γνωρίσαμε πολύ καλά τα καλάσνικοφ, εκπαιδευτήκαμε σε φόνους, συμπράττουμε μαζί τους σε ληστείες και ναρκωτικά, τους κάναμε κράτος μεταγγίζοντας το αίμα μας, κι έχουν σηκώσει σημαία Επανάστασης, ελευθερίας… Η ηγεσία τους δικεδικεί και τη μισή Ελλάδα …επιεικώς!

Πάνο, επιμένω και συγχώρεσέ με αν με βρίσκεις υπερβολικό-, άσε τις …ποινές, άσε το «θα ξεθυμαίνουνε», άσε τις φωνές των Ελληνοφώνων του ΣΥΡΙΖΑ και φρόντισε να βρεις το κατάλληλο φάρμακο για ένα αποτελεσματικό ψεκασμό, να ψοφήσουν τα μεγαλόβια ζώα!

Το μέτωπο με τους «Μακεδόνους» των Σκοπίων έχει σιγήσει. Να είσαι έτοιμος, αναμένοντας να δούμε την συμπεριφορά στα θέματά μας, του Τραμπ, του νέου λευκού Πλανητάρχη!

ΥΓ.

Θα ήμουν άδικος αν παρέλειπα ν’ αναφέρω και τις φωνές -σε χαμηλές πολιτικές και εντός των ορίων του Συντάγματος νότες-, του πρωθυπουργού και του ισχνά αμειβόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πάκη (μας)…