Για ποια αντιπολίτευση μου λέτε; Μήπως είναι ολίγον αφερέγγυος και ενίοτε φαύλη (Με το μυαλό ορεινού χωριάτη)

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

Το Κεφαλαιο της ευτυχίας της Χώρας μας με την δια πρώτην φοράν (και τελευταία) Αριστεράν Κυβέρνησιν, της Αγέλης της Λεγεώνος των ημετέρων και κατά πλειοψηφίαν Ελληνοφόνων ανδρών τε και γυναικών της, το εξαντλήσαμε επαρκώς από το Εθνοσωτήριον έτος 2015.

Ομως δεν θα ήταν δίκαιο να μην εκφράσουμε και τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό μας για σύμπασα την αντιποίτευση! Με σκηνές απείρου κάλλους το Κοινοβούλιο μας βιώνει κατά περιόδους τέτοιες σκηνές, που στα μάτια της εις την Χώραν μειόνοτητος των Ελλήνων, αλλά και στο εξωτερικό δίνει δείγματα γραφής αντιπροσώπων Εθνους με ιστορία, με δόξες, με διακρίσεις στην Επιστήμη, την Επιχειρημαατικότητα, την αντοχή δυσκόλων καταστάσεων, με ασυνήθιστες δυναμικές! Ποια είναι τα δείγματα της σημερινής παρουσίας της αντιπολίτευσης;

Μήπως στο προσφυγικό (λαθρομεταναστευτικό) πρόβλημα; Κάθε τόσο κάποιος εκπρόσωπος τους επισκέπτεται τα καταλύμματα των και διαπιστώνει τις όχι καλές συνθήκες διαβίωσης! Δηλαδή, κύριοι, το Κράτος έπρεπε να κτίσει οικισμούς για να μένουν; Να τους βρει εργασίες; Να τους παροτρύνει να γεννοβολούν; Να τους κάμει ξεχωριστά Σχολεία; Να νυμφευθούν χριστιανές για να δοξασθεί και να αυξηθεί ο πληθυσμός μας; Γνωρίζουν αυτοί οι αλλόθρησκοι πως περνούν, πως ζουν οι μισοί Ελληνες; Θα μου πείτε πως η Ελληνική φιλοξενία …δικαιολογεί αυτές τις ανισότητες!

Αλλά και σε ποια άλλα προβλήματα της Χώρας πήρε δυναμική θέση, με απόψεις; Τελευταία -γιατί είναι ανεξάντλητα τα θέματα-, στα Εθνικά μας, αφού είδε πως η Κυβέρνηση μας πώλησε τη μισή Χώρα κυρίως στους Γερμανούς, τι κάνει για να συνδράμει στην περίπτωση της υπόλοιπης; Ναι, σας ρωτώ εσάς της αντιπολίτευσης! Ειδικά τώρα τελευταία που ο βάρβαρος Τούρκος δικτάτορας απειλεί και θέλει το μισό Αιγαίο; Η Κυβέρνηση ακρωτηριασμένη λόγω της χρεωκοπίας μας, δεν αντιμετωπίζει την κατάσταση όπως πρέπει δυναμικά! Δεν αντιμετωπίζει με ίσους τόνους τον Ερντογάν. Το …παίζει …νομικά τη συνθήκη της Λωζάνης, ήρεμα και όχι …προκλητικά! Ομως εσείς απαθείς εθνοσωτήρες, που δεν είστε Κυβέρνηση και δεν εκθέτετε το Κράτος ευθέως, ώστε να προκαλέσετε αντίποινα, τι κάνετε; Δεν έπρεπε να συμπορευτείτε σε μία αξιοπρεπή Ελληνική αντεπίθεση αρχίζοντας ένα μπαράζ πυροβολικού κατά του Ερντογάν;

  • Να εκδόσετε χάρτες της Ελληνικής κυριαρχίας με ιστορικό της «αμφισβητουμένης» συνθήκης της Λωζάνης να την διανείμετε σ’ όλες τις Πρεσβείες του Κόσμου για ενημέρωση.
  • Να παρουσιάζεστε καθημερινά στα κανάλια και να σφυριλατείτε τον Ερντογάν.
  • Να απαιτήσετε την ενημέρωση σε ορισμένες τάξεις των Σχολείων για τόνωση του Εθνικού φρονήματος όλων των Ελλήνων.
  • Να εισηγειθείτε και να αξιώσετε από την Κυβέρνηση να πραγματοποιήσει αναπτυξιακά έργα στα Νησιά του Αιγαίου.
  • Να επισκέφτεσθε συχνά εκ περιτροπής αυτά τα Νησιά, σε εκδηλώσεις πολιτιστικές και Εθνικές και να βρίσκετε λύσεις για αύξηση του τουρισμού των.
  • Να εισηγηθείτε μέτρα και τρόπους για μείωση παραμονής των λαθρομεταναστών, αν δεν είναι εφικτόν να απομακρυνθούν όλοι, για ευνόητους λόγους!
  • Να απαιτήσετε την αύξηση των εκεί δυνάμεων ασφάλειας και ενόπλων.
  • Να ζητήσετε από την Ευρώπη και την Αμερική ύξηση παρουσίας των δυνάμεων τυ ΝΑΤΟ και την δραστηριοποίησή τους στην εμπόδιση εισροής μεταναστών.

Γενικά, δηλαδή δεν έπρεπε συσπειρωμένοι παραγκωνίζοντας τους πόθους και τις προσδοκίες σας -χάριν της Πατρίδας-, όταν βλέπετε το ναυάγιο της Αριστεράς να παίξετε έναν ιστορικό ρόλο;

Αλλά εσείς, άλλοι θέλετε εκλογές και άλλοι όχι, γιατί ξέρετε πως οι περισσότεροι θα χάσετε τις καρέκλες σας, αρκείσθε σε λόγους, περιοδείες και κουτσομπολοπορδές! ενδιαφέρον σας η αύξηση των εσόδων σας και η αγωνία σας μήπως κανένας …επαναστάτης μειώσει τις έδρες του Κοινοβουλίου. Αυτή είναι η φωτογραφία της Πολιτικής της Χώρας. Αγνοείτε πως ο Ερντογάν είναι θρασύδειλος και έχει πολλά προβλήματα, σκοτούρες και δείχνει την εικόνα λαβωμένης οχιάς!

Αν πάμε τώρα να κοιτάξουμε λίγο τα …πόθεν έσχες σας και ειδικά των ψευτοαριστερών, άστε τα, άστε τα. Περί οργίων ουδέν σχόλιον!