Για «στημένα ρεπορτάζ «της πλάκας» μιλάει η Δημοτική Aρχή σχετικά με το δημοσίευμα του HotDoc

«Τα “στημένα” ρεπορτάζ “της πλάκας” δεν “αγγίζουν” τη Δημοτική Αρχή Κεφαλονιάς», τονίζει σε χθεσινή του ανακοίνωση ο Δήμος, σχετικά με τη δημοσίευση της καταγγελίας 62 σελίδων από το περιοδικό «Ηot Doc.».

Kαι συνεχίζει:
O Δήμος Κεφαλονιάς απαξιεί να απαντήσει σε «στημένα» ρεπορτάζ «της πλάκας» με πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες από περιοδικά που είναι γνωστό ότι λειτουργούν ως «το μακρύ χέρι» της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει ενοχληθεί από την αταλάντευτη στάση μας για την προάσπιση των συμφερόντων του νησιού.
Απλά και μόνο για την ενημέρωση των δημοτών μας σημειώνουμε ότι περιοδικό καταδικασμένου πρόσφατα για συκοφαντική δυσφήμιση εκδότη αντέγραψε λέξη προς λέξη και εμφάνισε ως δήθεν ρεπορτάζ μία ανώνυμη και εξόφθαλμα κακόπιστη καταγγελία η οποία έχει ήδη απορριφθεί από όλους τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς της Ελληνικής Πολιτείας.
Κάθε σχόλιο περιττεύει και απλά δηλώνουμε στους τοπικούς κύκλους των πρώην παραγόντων και των παρα-press που τους εκπροσωπούν, ότι από τέτοια γελοία «τερτίπια» η δημοτική αρχή, ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται ενώ οι δημότες απλά γελάνε εις βάρος των συκοφαντών-πικραμένων πολιτικών μας αντιπάλων που είναι γνωστοί στην τοπική κοινωνία.

HotDoc_105_cover