«…ΓΙΑ ΤΑ… ΣΜΠΑΡΑ»!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

«ΑΝΟΙΓΕΙ το λιανεμπόριο!»!  «Ανοίγει η αγορά!»! «Αναπτερώνονται οι ελπίδες…………..

ΚΑΙ Η… ΑΛΥΣΙΔΑ, των απίστευτα αδαών «εκτιμήσεων» αρχίζει να… γυρίζει, και να μας… εκσφενδονίζει κατά πρόσωπον,  τα γνωστά και… αχαρακτήριστα:

«Βαθιά η ανάσα, για τους επιχειρηματίες»! «Καλύτερο, από το καθόλου……»! «Για να γεμίσουν τα ταμεία…»! «Έστω και το 20% του περυσινού τζίρου, δεν είναι καλύτερο από το τίποτα;;;;»! Και λοιπά… και λοιπά…και λοιπά!

ΕΙΜΑΣΤΕ… «για τα σμπάρα», ως λέγεται!

ΓΙΑΤΙ αν τα τα πιο πάνω, και μύρια όσα πλέον φαιδρά, τα έλεγαν απλοί Πολίτες, πολίτες ειλικρινά αγνοούντες το τι ακριβώς… λένε, θα το καταλάβαινα! Όμως, δυστυχώς, δεν τα λένε αυτοί! ΑΛΛΟΙ τα λένε! Με…στόμφον!!!

ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ότι, ενώ κάποιοι Πολίτες θα εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ή την … δίψα τους για ψώνια, με τέτοια περιοδικά  «ανοίγματα», οι στατιστικές πιθανότητες, ακόμα και για την πιο μικρήν ωφέλεια των επιχειρηματιών, υπό τέτοιες προυποθέσεις, με τέτοια… ωράρια, με τέτοιες αποστάσεις, με τέτοιες χρονικές προθεσμίες, με τέτοια…πρόστιμα, αυτές οι πιθανότητες, παρά τις όποιες κρατικές συνδρομές, είναι ελάχιστες, έως και ανύπαρκτες! Όχι, όμως, οι τελικές ζημίες τους!

ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ότι όντως δεν καταβάλλεται μία συνεχής, ειλικρινής, υπεράνθρωπη προσπάθεια από τους δικαίως… ζαλισμένους Υπευθύνους, προκειμένου να αντιμετωπισθεί, αυτή ή ανυπόφορη και για αυτούς τους ιδίους, κατάσταση! Όμως, ας γνωρίζουν, ας γνωρίζουμε, την καθαρή, όσο σκληρή, πραγματικότητα! ΦΙΛΤΑΤΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, όπως τακτικότατα υπενθυμίζει και ο αγαπητός μας εκδότης-διευθυντής, τούτης της μεγάλης και φιλόξενης εφημερίδος!!!