Για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη του 2030

Ο βουλευτής Παναγής Καππάτος εξέδωσε την ακολουθη ανακοίνωση:

Στην Κέρκυρα χθες με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στελέχη της κυβέρνησης, της αυτοδιοίκησης και τους Βουλευτές Ιονίων Νήσων της ΝΔ, έγινε η παρουσίαση του αναπτυξιακού προγράμματος Ιονίων Νήσων ύψους 1.8 δις με πάνω από 260 έργα. Έργα που ήδη εκτελούνται, δημοπρατούνται ή έχουν χρηματοδότηση (περισσότερα εδώ: https://bit.l y/41ApPK4 ).

Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη πρωταγωνιστούν χάρη στη συνεργασία όλων των φορέων της κοινωνίας μας, αλλά και χάρη στην ανταπόκριση της κυβέρνησης.

Με πρωτόγνωρες δημόσιες επενδύσεις για οδοποιία, ύδρευση, λιμάνια, αστικές αναπλάσεις, πολιτισμό, υγεία και διαχείριση φυσικών καταστροφών. Με καινοτόμα έργα όπως η υπογειοποίηση τμήματος του εναερίου δικτύου χαμηλής και μέσης τάσης.

Με διεκδικήσεις δεκαετιών που εξασφαλίσαμε, όπως ο οδικός άξονας Αργοστόλι-Πόρος (€55 εκ.), ο βιολογικός της Ιθάκης (€15 εκ.) η ολική ανακαίνιση του νοσοκομείου (€7 εκ.), τα λιμάνια Ληξουρίου (€1,5 εκ.), Πεσσάδας (€4,5 εκ.) και Φρικών (€2 εκ.), η ύδρευση από το Πυργί ως τα Ζερβάτα (€3 εκ.) κ.α.

Για να συνεχίσουμε αυτή την πορεία για την Ελλάδα του 2030, χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση σταθερή, ισχυρή και με πρόγραμμα που θα εγκριθεί από τους πολίτες. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορούν να εξασφαλίσουν αυτές τις συνθήκες.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης