Γιώργος Τελώνης: «Στηρίζουμε τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019»

Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τη διεκδίκηση των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, ενώ σε πιθανή διοργάνωση τους από την πόλη θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής.

Αυτό κατέστησε σαφές ο πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Γιώργος Τελώνης στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τα μέλη της Επιτροπής Διεκδίκησης, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της κ. Τάκη Πετρόπουλο, τον γραμματέα της κ. Νάσο Νασόπουλο και το μέλος της κ. Θεόδωρο Μενεγή, οι οποίοι τού παρουσίασαν το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών για τη δημιουργία του Φακέλου Υποψηφιότητας και την υλοποίηση των αναγκαίων δράσεων ως προς την υποστήριξη της υποψηφιότητας.

Από την πλευρά του, παρουσιάζοντας τις θέσεις του Δ.Σ. του Συνδέσμου, ο κ. Γιώργος Τελώνης επεσήμανε ότι θα πρέπει να προβληθούν δεόντως όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Πάτρας, με εστίαση στο παραλιακό μέτωπο της αλλά και στις αναπτυξιακές, τουριστικές, προοπτικές της.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα της συγκρότησης, ενός άτυπου, διευρυμένου, φορέα διεκδίκησης με τη συμμετοχή όλων των παραγωγικών φορέων, τονίζοντας παράλληλα ότι η διοργάνωση των Αγώνων θα πρέπει να γίνει υπόθεση όλης της πόλης.

«Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Ελλάδος στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις, χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους, τη διεκδίκηση από την πόλη των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων του 2019, ενώ θα συμπράξει ως ο πλέον αρμόδιος φορέας στη διοργάνωση τους με την προώθηση του εν δυνάμει τουριστικού προϊόντος μας», κατέληξε.