Γνωστά μεν, αλλά δεν συγκινείται κανένας μας

Γράφει ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΣ
τ. Δήμαρχος

ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΣ, φίλος: -Δεν μου λες, ωρέ, συνέστησες στον Πρωθυπουργό μας να παρουσιαστεί σε ευρωμάζωξη και να αιφνιδιάσει τους εκπροσώπους με παπιγιόν; Δηλαδή -μόμολο-, κατάλαβες τι του είπες; Η’ μήπως έχεις απωλέσει τον στοιχειώδη έλεγχο; Του πρότεινες να πάει ως φαινόμενο του περασμένου αιώνα, ως μπαγιάτικος, ένας νέος και ωραίος άνθρωπος. Επρεπε να του απαιτήσεις να φορέσει μία γραββάτα με 27 σημαίες της Ε.Ε., να τους δείξει πως είναι: «Ναι σε όλα»!

-Μας έχουν περάσει οι κουαρτέτοι μιά χοντρή σιδερένια σούβλα στον πισινό μας, και ο γιατρός, ο αν. Υπουργός Υγείας, ο Πολάκης, ο Κρητικός, έκαμε διάγνωση μαζί με τον Αλέξη, Φλαμπουράρη, Κατρούγκαλο και με τον Παππά, τον …εκκκλησιαστικό εκπρόσωπό τους, πως μας κάνουν κωλονοσκόπηση, με χοντρό μαρκούτσι στο χοντρό μας άντερο, για να διαπιστώσουν -λόγω πείνας και νηστειών-, αν έχουμε στένωση κι αν έχουν αναπτυχθεί πολυπόδια και …μανιτάρια για να τα αφαιρέσουν (…Δυσκολοτρώγονται).

-Ο πλέον ταχύβολος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος που παρουσιάστηκε από την μεταπολίτευση και δω, είναι ο σημερινός Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο γενειοφόρος και αγέλαστος νέος! Τι τρώει αυτός ο Ελληνας, πως τα καταφέρνει να αποστηθίζει όσα του γράφουν να απαγγέλει, αυτά τα επαναλαμβανόμενα παραμύθια που τα σερβίρει τόσο πειστικά, είναι ένα χάρισμα, ένα σπάνιο προτέρημα. Μακάρι να συνεχίσει έτσι, να τον έχουμε, να τον χαιρόμαστε χρόνια πολλά!

-Στην Τουρκική ορχήστρα πνευστών και εγχόρδων του Σουλτάνου Ερντογάν, της Μεγάλης Αυτοκρατορίας, που μας παίζει τόσα χρόνια στο Αιγαίο, τραγούδια και εμβατήρια, προστέθηκε πρόσφατα -υπό την εποπτεία Τούρκου Μαέστρου-, και η μικτή χορωδία των ξεβράκωτων της Αλβανίας, η οποία θέλει να δώσει παραστάσεις στη Νότια Επικράτειά της, μέχρι την Πρέβεζα, ξεκινώντας από τον Εθνικό Υμνο της Μεγάλης Αλβανίας… Σ’ αυτή χρειάζεται υποδοχή όχι με βάρβαρα μέσα, αλλά με μπανάνες και αγγούρια με δυό …ντοματίνια στη βάση τους εκατέρωθεν, εις ένδειξιν του τι τους πρέπει στα μετόπισθεν, που ευκόλως εννοείται! Για σκεφθείτε! Τους κάναμε κράτος, με το αίμα μας! Φιλοξενούμε πολλούς εγκληματίες τους που είναι οργανωμένοι στη Χώρα μας! Κάναμε τόσες εισαγωγές με ναρκωτικά και καλάσνικοφ! Είναι πάνω από ένα εκατομμύριο τόσα χρόνια εργάζονται, έχουν επιχειρήσεις, αγόρασαν σπίτια και παλάτια και ελληνοποιούμε συνέχεια τους σπόρους τους, τα αβάπτιστα μουσουλμανάκια και σηκώνουνε το μπόϊ τους. Λεηλατούν, καταστρέφουν σπίτια, καίνε Ελληνικές σημαίες στη Βόρειο Ηπειρο, εμείς όμως συνέχεια προτάσσουμε την επιθυμητή φιλία. Αντε σιχαμένοι. Ψοφογαϊδούρια. Βρήκατε και σεις την ευκαιρία να φάτε από το ψόφιο, με το χάλι των Συριζανέληδων που κυβερνούν μιά Χώρα.

-Ενώ η δημοκρατία των Σκοπίων, των απογόνων του Μέγα Αλέξανδρου, πνέει τα λοίσθια, αυτοί που μερικοί βουλευτάδες της Ν.Δ. εξέφρασαν απόψεις στο Ευρωκοινοβούλιο …φιλοΣκοπιανών. Βρε αλήτες, βρωμιάρηδες, προδότες, πουλημένοι, αυτό επιτάσσει η συνείδηση; Ελληναράδες; Δεν πάτε καλύτερα να «συμβιώσετε» με δαύτους και να ανοίξετε επιχειρήσεις εκεί, να πλουτίσετε, αν δεν σας φθάνουν τα χιλιάρικαπου παίρνετεγια να διασκεδάζετε εξοχώρια; Παλιάνθρωποι, να γνωρίζετε πως δεν θ’ αργήσει να έρτει η ώρα και δεν θα υπάρχει αυτό το …Κράτος των «Μακεδόνων»! Θα τους μείνουν τα αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου και του Φιλίππου για να τα βλέπουν οι τουρίστες ή -στο τέλος-, να μας τα πουλήσουνε.

-Εχουμε αθρόα εισβολή, στην Αθήνα, σε κεντρικούς χώρους, Τούρκων πλουσίων που «καταφεύγουν» στην Ελλάδα, φοβούμενοι διώξεις από το Δημοκράτη Σουλτάνο Ερντογάν. Παίρνουν βίζα παραμονής και δηλώνουν πως θα σταδιοδρομήσουν ανοίγοντας επιχειρήσεις. Χρυσοπληρώνουν τις αγορές τους, δηλαδή, πάνω από τις τρέχουσες τιμές. Είναι …ευπρόσδεκτοι και ευχάριστο το γεγονός! Θα έχουμε εν συνεχεία Μουσουλμάνοελληνοτουρκικών σχέσεων…

-Τούρκοι ανώτατοι πολιτικοί αξιωματούχοι επισκέπτονται και αλωνίζουν στην Θράκη! Συνοδεύονται από «Ελληνες» Μουσουλμάνους βουλευτές και απευθύνονται στην …Τουρκική μειονότητα! Οι Ελληνες πολιτικοί, η Κυβέρνηση ουδόλως αντιδρά. Ούτε ο ανδρείος, ο Πάνος της …Αμυνας δεν πήρε θέση στο άκρως ανησυχητικό αυτό φαινόμενο που θα πάρει διαστάσεις. Μήπως όμως πρέπει να περιμένουμε κάτι από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

-Και μετά απ’ όλα αυτά, ο Θεός να δώσει να πάρουμε τη δόση μας με το 4ο μνημόνιο για να πληρώσουμε τη δόση μας στους δανειστές. Αν δεν την δώσουμε εμπρόθεσμα ή θα χρεωκοπήσουμε ή θα τους δώσουμε τα υπόλοιπα υπάρχοντα μας για 99 χρόνια για να φανούμε και να αποδείξουμε πως είμαστε έντιμο Κράτος…