Γυναίκα ανασύρθηκε νεκρή στα Γραδάκια

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε προχθές το βράδυ γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, από τη θαλάσσια περιοχή της Παραλίας Γραδάκια.

Η γυναίκα είχε ύψος περίπου 1,70μ, ηλικίας περίπου 60 ετών, αδύνατης σωματικής διάπλασης,είχε κοντά μαλλιά καστανού χρώματος και φορούσε μαύρο μαγιό.

Η σορός μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Αργοστολίου.

  • Χθες το απόγευμα επιβλήθηκε από στελέχη του Λιμεναρχείου Κεφαλληνίας απαγόρευση απόπλου του επαγγελματικού-τουριστικού σκάφους “ΕΡΩΣ”, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε εν πλω από περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου διαπιστώθηκε η επιβίβαση επί του “ΕΡΩΣ” δέκα ατόμων άνευ σύναψης ναυλοσυμφώνου, ενώ ταυτόχρονα το Πρωτόκολλο Γενικής Επιθεώρησης (Π.Γ.Ε.) που έφερε το σκάφος ήταν ληξιπρόθεσμο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων κατά του ιδιοκτήτη του σκάφους, ενώ απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι την προσκόμιση Π.Γ.Ε. σε ισχύ.

  • Προχθές το μεσημέρι ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Αργοστολίου, για περιστατικό ακυβερνησίας του ιστιοφόρου σκάφους ”BILLIS”  στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κεφαλονιάς, με έξι ημεδαπούς επιβαίνοντες.

Στην περιοχή μετέβη το ιδιωτικό σκάφος ”ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ” το οποίο εντόπισε το ιστιοφόρο και με τη συνδρομή του κατέπλευσε ασφαλώς στο λιμένα Πόρου Κεφαλονιάς.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”BILLIS” μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί(Η φωτό είναι αρχείου).