Γ. Λιγνός: 3 μεγάλες επιτυχίες

Ο Γεράσιμος Λιγνός με τη μητέρα του Αλεξία μετά το κατόρθωμα του ασημένιου μεταλλίου

Νέες μεγάλες διακρίσεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Μεξικού, πέτυχε ο αθλητής του ΝΟΑ Γεράσιμος Λιγνός, ο οποίος κατέκτησε ακόμα ένα ασημένιο κι’ ένα χάλκινο μετάλλιο. Ο Λιγνός στον τελικό των 200μ. μικτής ατομικής έκανε ατομικό ρεκόρ με 2.24.93 και τερμάτισε δεύτερος.

Τις επόμενες μέρες ο αθλητής μας θα επιστρέψει στην Κεφαλονιά έχοντας στις αποσκευές του συνολικά ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Αμέσως μετά τη μεγάλη του επιτυχία ο Γέρασιμος ανάρτησε στο facebook το παρακάτω μήνυμα:

«Ενα όνειρο έγινε πραγματικότητα με το παραπάνω! Κατάφερα σε 3 αγωνίσματα να κατακτήσω 3 μετάλλια (2 χάλκινα και 1 ασημένιο) με ενα πανελλήνιο και ένα ατομικό ρεκόρ!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια και με βοήθησαν σε αυτήν την δύσκολη προετοιμασία! Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα ιχθυοτροφεία Kεφαλονιάς που κάλυψαν τα εισιτήρια της προπονήτριάς μου για αυτό το ταξίδι!

Αυτά τα μετάλλια θέλω να τα αφιερώσω πρώτα από όλα στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που με στήριξαν και αυτές τις μέρες εκλαιγαν από χαρά!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ».

Ενα μεγάλο μπράβο στον αθλητή μας, στην προπονήτρια μητέρα του Αλεξία Μωραϊτου, αλλά και σε όσους βοήθησαν για να γίνουν αυτές οι επιτυχίες του Γεράσιμου, που παράλληλα διαφημίζουν την Κεφαλονιά σ’ όλο τον Κόσμο!