Γ. Kαλούδης προς Θόδωρο: Δώστε το φάκελο με την κατάσχεση του λογαριασμού της ΠIN

O κ. Γ. Καλούδης

Αίτηση κατάθεσης εγγράφων-φακέλου για την κατάσχεση του λογαριασμού της ΠΙΝ από το ΤΕΕ στην Πε.Εν. Κεφαλονιάς και Ιθάκης κατέθεσε ο επικεφαλής της Επτανησιακής Αναγέννησης κ. Γιώργος Καλούδης.

Η αίτηση αναφέρει:

ΠΡOΣ

1) Τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Θόδωρο Γαλιατσάτο,

2) Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων κ. Χρήστο Μωραίτη,

Κύριε Περιφερειάρχη,
Κύριε Πρόεδρε,

Στη συνεδρίαση του Π.Σ.Ι.Ν. την 10-10-2015 στο Μεγανήσι ακούστηκαν από μεριάς εξουσίας σας φοβερά και άδικα πράγματα σε βάρος έγκριτης δικηγόρου με αφορμή τις αλληλοκατηγορίες σας με τον κύριο Σπύρου και την αλληλομετάθεση ευθυνών που επιδιώκετε για τη κατάσχεση από το Τ.Ε.Ε. λογαριασμού της Π.Ι.Ν. στη Π.Ε. Κεφαλλονιάς και Ιθάκης με βάση δικαστική απόφαση για οφειλόμενα για το Λυρικό Θέατρο.

 Επειδή από το 2000 είχα δημοσίως καταγγείλει (ών Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων) το αναπτυσσόμενο τότε θέμα, ως ένα υφέρπον σκάνδαλο,

Επειδή μέχρι σήμερα δεν προχωρήσατε σε καμμία καμμία σοβαρή και στειχειοθετημένη ενημέρωση του Π.Σ.Ι.Ν. δι’ εγγράφων ούτε η δική σας εξουσία ΣΥΡΙΖΑ -Γαλιατσάτου ούτε η προκάτοχός σας εξουσία του κ. Σπύρου-Νέας Δημοκρατίας,

Επειδή οφείλατε να μας είχατε παραδώσει τον φάκελλο της υπόθεσης και δεν το έχετε πράξει,.

ΖΗΤΩ
κατ’ άρθρο 16 παρ. 6 του Κανονισμού του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων,

Να καταθέσετε αντίγραφο του φακέλλου της υπόθεσης αυτής, και συγκεκριμμένα από τη δημοπρασία(εάν έγινε) και από τη σύμβαση για την ανάθεση του έργου μέχρι και τη πράξη κατάσχεσης και τη κατάσταση των λογαριασμών της ΠΙΝ σε όλες τις Π.Ε. των Ι.Ν.

O ΑΙΤΩΝ
ΓΙΩΡΓOΣ Ν. ΚΑΛOΥΔΗΣ
Δικηγόρος