Δήλωση Κατσιγιάννη για Τραυλό

Α. Κατσιγιάννης

Ο τ. πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αντώνης Κατσιγιάννης έκανε χθες την ακόλούθη δήλωση:

∆ιάβασα σήμερα σε τοπική ιστοσελίδα, χωρίς καμμία έκπληξη για να είμαι ειλικρινής, αφού ήταν θέμα χρόνου κατ’ εμέ, αλλά και για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, την τοποθέτηση του κυρίου Σταύρου Τραυλού, πρώην προέδρου της νομαρχιακής επιτροπής του ΤΕΕ, περί των εσωκομματικών εκλογών για τη νομαρχιακή οργάνωση της Νέας ∆ημοκρατίας καθώς και για το αναπυξιακό συνέδριο που έγινε την περασμένη μόλις Κυριακή όταν ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο Σάκη Βούτο.

Αγαπητέ Σταύρο, η ενότητα δεν χτίζεται μέσω συμφωνιών και κονκλαβίων. Η ενότητα χτίζεται με τη συμμετοχή στις εκλογές των υποψηφίων και κυρίως με το σεβασμό του αποτελέσματος από τον εκάστοτε ηττημένο. Ολα τα υπόλοιπα είναι φληναφλήματα και κινήσεις που σε κάθε περίπτωση προσβάλλουν το εκλογικό σώμα των νεοδημοκρατών.

Αναφορικά με την άποψη σου ότι το αναπτυξιακό συνέδριο δεν ήταν αρκετά νεοδημοκρατικό (για τα γουστα σου), σου παραθέτω το σύνδεσμο με την ομιλία του προέδρου της Νέας ∆ημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην πολιτική επιτροπή. Εάν αφιερώσεις λίγο χρόνο να τη διαβάσεις, θα διαπιστώσεις, ότι ο πρόεδρος, δηλώνει :

«Σας ανοίγω προσωπικά τις πόρτες και κανείς δεν μπορεί να σας τις κλείσει». Προφανώς, δεν πολυσυμφωνείς με τον Κύριάκο Μητσοτάκη και ίσως προτίθεσαι να μοιράσεις και πιστοποιητικά νεοδημοκρατικών φρονημάτων, εάν κατάλαβα καλά;

https://nd.gr/nea/omilia-toy-proedroy-tis-neas-dimokratias-k-kyriakoy-mitsotaki-sti-synedriasi-tis-politikis-1

Αργοστόλι, 10/5/2018

Αντώνης Κατσιγιαννης

Πρώην πρόεδρος ΝΟ∆Ε Κεφαλονιάς & Ιθάκης