Δήλωση του συντονιστή των Αν. Ελλ. Κεφαλονιάς και Ιθάκης Mάκη Πετράτου

M. Πετράτος

O συντονιστής των ANEΛ Kεφαλονιάς και Iθακης Mάκης Πετράτος έκανε την εξής δήλωση:
Τις τελευταίες μέρες παίχτηκε σε βάρος μου ένα άθλιο επικοινωνιακό παιγνίδι με μία καταγγελία ψευδώνυμων υπογραφών, ανύπαρκτων ,με τις μέχρι τώρα έρευνες , ανθρώπων.
Για το λόγο αυτό.
Δίνω στη δημοσιότητα έγγραφο αίτημα μου, που κατέθεσα σήμερα στη ΔOΥ Κεφαλονιάς προκειμένου να ελεγχθώ κατεπειγόντως και με απόλυτη προτεραιότητα εγώ και η επιχείρηση μου, προκειμένου να σταματήσει να σπιλώνεται αδίκως το όνομα ,η τιμή, και η υπόληψη μου.
Επίσης, ζητώ από τον οποιονδήποτε επιχειρηματία της Κεφαλονιάς, αν έχει να μου προσάψει κάτι σχετικό σύμφωνα με τις καταγγελίες -περί διευκολύνσεων εφοριακών εκκρεμοτήτων (Ρυθμίσεις κλπ) -να το καταγγείλει προσωπικά ο ίδιος είτε σε ΔOΥ είτε στις Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές.
 Ζούμε σε μία μικρή κοινωνία και ξέρουν όλοι γιατί έχω στοχοποιηθεί  και από ποιούς.
Τους διαβεβαιώνω όμως ότι:
Oι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤOΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την πάταξη της διαφθοράς και για την λογοδοσία όλων εκείνων, που αποδειχθεί, ότι είτε κακοδιαχειρίζονται είτε σκοπίμως απομυζούν τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών σε όλα τα επίπεδα της γενικής διακυβέρνησης ή της τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δυο βαθμίδων».
Επισυνάπτω έγγραφο προς Δ.O.Υ 10323/30-9-2016