Δήμος Kεφαλονιάς: Aνάξια λόγου η επερώτηση για το Δήμο του βουλευτή των Aν. Eλλ.

«Aνάξια λόγου η επερώτηση για το Δήμο του βουλευτή των ANEΛ» τονίζει ο Δήμος Kεφαλονιάς σε σημερινή ανακοίνωση σχετικά με την επερώτηση που κατέθεσε στη Bουλή ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος σχετικά με την 62σέλιδη καταγγελία για τον Δήμο που δημοσιεύθυηκε στο περιοδικό «HotDoc.». Παράλληλα ο Δήμος Kεφαλονιάς αναφέρει ότι «ο κ. Παπαχριστόπουλος αναπαραγάγει το χειρότερο «διαδικτυακό πεζοδρόμιο από το Bήμα της Bουλής, οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεων του».

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Επαναλαμβάνουμε για άλλη μία φορά, απλά και μόνο για την πραγματική ενημέρωση των δημοτών μας, ότι όλες οι ανώνυμες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του Δήμου και των Νομικών Προσώπων αυτού, είναι αστείες νομικά, εκτός τόπου και χρόνου σε σχέση με την σύγχρονη νομοθεσία της δημόσιας διοίκησης, περιέχουν πρόδηλα ψεύδη τα οποία αποδεικνύονται με πανεύκολο τρόπο, είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, φαιδρών πολιτικών μας αντιπάλων που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.

Σημειώνουμε ενδεικτικά ότι η αστεία καταγγελία των 62 σελίδων, την οποία έχουν κάνει «σημαία» κάποια παρα-site, έχει ήδη τεθεί στο αρχείο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοπονήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και μοιραία ίδια θα είναι η τύχη της και στα υπόλοιπα όργανα ελέγχου όπως ακριβώς θα γίνει και με τις υπόλοιπες ανώνυμες καταγγελίες, αφού πρόκειται για έγγραφα με αυταπόδεικτα ψεύδη χωρίς καμία νομική τύχη.
O κ. Παπαχριστόπουλος επέλεξε να αναπαραγάγει «το χειρότερο διαδικτυακό πεζοδρόμιο» από το Βήμα της Βουλής οπότε θα υποστεί τις συνέπειες των πράξεών του.