Δελτία στους κληρωθέντες δικαιούχους προγραμμάτων ΛΑΕ-ΟΠΕΚΑ 2023

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι των προγραμμάτων Kοινωνικού-Iαματικού Tουρισμού, Eκδρομικού προγράμματος και θεάτρων, μπορούν να παραλαμβάνουν τα δελτία τους έως και 30/8/2023, από οποιοδήποτε ΚΕΠ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης και από την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opeka.gr/agrotiki-estia/ilektronikes-ypiresies (επιλογή: κληρωθέντες δικαιούχοι). Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση είναι αναρτημένοι οι κατάλογοι με τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις όλων των προγραμμάτων, προκειμένου να επιλέξουν την επιχείρηση εκείνη που επιθυμούν για την υλοποίηση της παροχής που κληρώθηκαν.

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι, πριν την προσέλευση στα ΚΕΠ για την παραλαβή των δελτίων τους, απαραιτήτως πρέπει να έχουν προβεί σε κράτηση δωματίου στο κατάλυμα επιλογής τους και να έχουν παραλάβει από το κατάλυμα την ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  (voucher). H κράτηση δωματίου σε κατάλυμα, μετά την παραλαβή voucher, μπορεί να γίνει και απευθείας από τον ίδιο τον δικαιούχο μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης http://www .opeka.gr/a grotiki-estia/ilektr onikes-ypiresies

Οι κληρωθέντες δικαιούχοι του προγράμματος δωρεάν παροχής βιβλίων δεν λαμβάνουν  δελτία αγοράς βιβλίων από τα ΚΕΠ, αλλά πρέπει να προσέλθουν έως  30/9/2023 στα συμβεβλημένα με τον ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους για να παραλάβουν τα βιβλία τους.

Δικαιολογητικά που προσκομίζονται στα ΚΕΠ:

  • Αίτηση συμμετοχής δικαιούχου (εκτυπώνεται στα ΚΕΠ)
  • Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
  • Για την παραλαβή του δελτίου, απαιτείται αυτοπρόσωπη παρουσία του δικαιούχου. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που ο δικαιούχος αδυνατεί να παραλάβει το δελτίο του προσωπικά, μπορεί να ορίζει άλλο άτομο με εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από αρμόδια αρχή, είτε μέσω του govgr https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-exousiodoteses.

Tηλέφωνα και Email ΚΕΠ Δήμου Αργοστολίου:

ΚΕΠ 0428 Αργοστολίου: 26713-61000

Email: d.argostoliou@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0429 Λειβαθούς: 26713-61800 –

Email: d.leivathous@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0550 Ελειού-Πρόννων: 26713-61630

Email: d.eleioupronon@kep.gov.gr

ΚΕΠ 0935 Ομαλών: 26710-86078

Email: k.omalon@kep.gov.gr

Ο αντιδήμαρχος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΣ