Δεν έπρεπε!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

➔ΑΞΙΑ ΔΕΝ ειναι όλοι και πάντοτε απαθείς, ούτε όλοι άσχετοι, οι συμπολίτες μας! Πιστέψτε με, αρκετοί, συχνά, καταλαβαίνουν, νοιώθουν, διδάσκονται! Το βλέπω, το νοιώθω, το ακούω!

➔«ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ» οι περισσότεροι νιώθουν! Αμήχανοι! Προβληματισμένοι! Γνωρίζουν πως μεθαύριο οδηγούνται στις κάλπες! Για άλλη μία φορά! Απαιτούνται γενναίες… υποχωρήσεις στην «κοινή λογική», του μέσου Έλληνος, της μέσης Ελληνίδος, που τόσο συχνά, τόσο προκλητικά -ουσία- προσβάλλεται, ισοπεδώνεται, αποπροσανατολίζεται,«σφάζεται»!

➔ΑΠΟΞΕΝΩΝΕΤΑΙ ο Πολίτης! Τυπικά, πολύ τυπικά, στοιχειωδώς Δημοκρατικά, κατευθύνεται προς τα κέντρα εκλογής!

➔Η ΛΟΓΙΚΗ, έχει υποχωρήσει! Η γνώση, το ίδιο! Ό,τι πει η καρδιά, η γνωριμία, το συμφέρον, η (πάντοτε …αφηρημένα!) …«αλλαγή»!

➔ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΑ, βεβαιότατα, αναμφίβολα, νιώθει και πρέπει να νιώθει, ότι τουλάχιστον έχει ακόμα το δικαίωμα, φαινομενικά η ουσιαστικά, την ψευδαίσθηση ίσως, να συμμετέχει στις αποφάσεις, για τη μοίρα του! Για το μέλλον των παιδιών του! Στοιχειωδώς όμως! ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ!

➔ΓΙΑΤΙ ο όρος «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ», για τον πολίτη του 2019, τον ελεύθερον Δημοκράτη Πολίτη, τον Έλληνα Πολίτη, δεν έπρεπε να περικλείεται -ουσία-από εισαγωγικά και αμφισβητήσεις!

➔ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ!

➔ΚΑΙ όμως…