Δεν ξέρει τι υπογράφει ο Θεόφιλος

Νέα τακτική τώρα του ολιγάρχη Θεόφιλου Μιχαλάτου. Όταν έχει αντίρρηση με κάποιο δημοσίευμα …τηλεφωνεί στον ιδιοκτήτη του μέσου!

Πρώτα το σκηνικό έγινε με τον «Η» 13 Ιουλίου όπου τηλεφώνησε στον Χρήστο Παπαδάτο για να του εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την αποκάλυψη την ίδια ημέρα του «Η» με το «Σκάνδαλο …‘’κούκλα’’ στον Πλατύ Γιαλό».

Τώρα επανέλαβε το σκηνικό με την μπλοκγούμαν (Ελένη Χιόνη) η οποία είχε δημοσιεύσει άρθρο με αφορμή την υποδοχή της ηγεσίας της Αστυνομίας στο γραφείο του δημάρχου από τους αναρμόδιους Σαμούρη και Βαλλιανάτο.

Γι’ άλλη μία φορά οι απαντήσεις του δεν έπεισαν ούτε …μικρό παιδί!

Ο Πεφάνης δεν παρευρέθηκε γιατί …«δεν έχει καμία αρμοδιότητα», ο Σαμούρης παρευρέθηκε ως ανταυτού του …ανταυτού και ο Βαλλιανάτος ως …υπογράφων την απόφαση!

Η απάντηση της μπλοκγούμαν αποστομωτική:

«*Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει εκτελεστικές αρμοδιότητες. Τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου τις υλοποιεί ο Δήμαρχος και ουδείς άλλος. Ούτε καν ο /οι αναπληρωτές του.

* Όσον αφορά τις αρμοδιότητες του Σπύρου Πεφάνη, στην πρώτη- πρώτη παράγραφο της απόφασης  του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου αναφέρεται το εξής:

«Ορίζουμε το Δημοτικό Σύμβουλο Σπυρίδων Πεφάνη ως εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο για δράσεις αστυνόμευσης και ελέγχων σύμφωνα με τον κεντρικό σχεδιασμό του Δήμου και τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής».

Καλά να μην ξέρει τους νόμους (ή μάλλον τους ξέρει …κατά πως τον συμφέρουν), αλλά να μην ξέρει και …τι υπογράφει;

KOΣΜΟ-ΠΟΛΙΤΗΣ