Δεν παίρνει διαζύγιο ο Γιώργος Παπανδρέου από τη σύζυγό του, Αντα. «Διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται»!

«Oι Παπανδρέου παίρνουν διαζύγιο μόνο όταν ξαναπαντρεύονται κι εγώ δεν έχω τέτοιο σκοπό», είναι η απάντηση που δίνει ο πρώην πρωθυπουργός, σύμφωνα με το Secret, σε όσους τον ρωτούν να πληροφορηθούν εάν μετά τον χωρισμό του από την Αντα Παπανδρέου σκοπεύει να κινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει εκ νέου τη ζωή του με τη νέα σύντροφό του, την ολλανδικής καταγωγής Γουέντι Κόνελι.

Ετσι, ο κ. Παπανδρέου δίνει τέλος στις φήμες που εδώ και αρκετό καιρό τον εμφανίζουν έτοιμο να ξαναπαντρευτεί, από τη στιγμή που ο χωρισμός του με την Αντα δεν πρόκειται να «νομιμοποιηθεί» με κρατικά ή εκκλησιαστικά έγγραφα, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, δεν προτίθεται να πάρει διαζύγιο με την πρώην σύζυγό του.

Mετά τη σκληρή δοκιμασία που υπήρξε στον γάμο τους και οδήγησε τον κ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει την οικογενειακή εσία και να επισημοποιήσει τον χωρισμό του με την σύζυγό του Αντα, συμφώνησαν πως είναι προς συμφέρον και των δύο να μην οδηγήσουν τα πράγματα σε ακραίες καταστάσεις και να μην εμπλακούν σε δικαστικές περιπέτειες για την έκδοση του διαζυγίου. 

Η συνεννόηση αυτή που υπήρξε μεταξύ τους ικανοποίησε σε μεγάλο βαθμό και τα δυο παιδιά τους, τον Αντρίκο και την Μαργαρίτα, που δείχνουν να σέβονται την επιλογή των γονιών τους. Αλλωστε ανάμεσά τους υπάρχει τακτική επικοινωνία και καλοπροαίρετη διάθεση να τιμήσουν μέχρις εσχάτων την προσήλωσή τους στην οικογενειακή γαλήνη.

papandreouanta708

(iefimerida.gr)