Δεν τα κατάφεραν οι Μικτές μας, ηττήθηκαν και οι δύο στην Καλαμάτα

Στο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, οι μικτές μας ομάδες δέχθηκαν ισάριθμες ήττες από τις αντίστοιχες τις Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας στο Ενωσιακό της Καλαμάτας.

Η ομάδα της Κ-14 ηττήθηκε με το βαρύ 8-0, ενώ και η Κ-16 είχε επίσης την ίδια τύχη, αφού ηττήθηκε με σκορ 4-0!

Την ήττα με σκορ 8-0 γνώρισε η μικτή Κ-14 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., προχθές το πρωί στην Καλαμάτα, από την αντίστοιχη της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

Πραγματοποιώντας την χειρότερη φετινή της εμφάνιση και από την άλλη η ανωτερότητα των αντιπάλων της, τα “πιτσιρίκια” του Σπ. Παπαδάτου δεν τα κατάφεραν, απέναντι στην Μεσσηνία και έτσι πλέον και μαθηματικά έμειναν εκτός διεκδίκησης πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Έτσι, μετά τη προχθεσινή της νίκη, η ομάδα του Ηλ. Μαστορέα, διατηρεί το αήττητο και περιμένει το παιχνίδι της αυλαίας με αντίπαλο την Ηλεία να επικυρώσει, μετά την πρόκριση της στην επόμενη φάση και την πρωτιά στον 9ο όμιλο.

Ανάλογη τύχη της Κ-14 θα έχει λίγο αργότερα στο ίδιο γήπεδο και η Κ-16 της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., απέναντι στους γηπεδούχους Μεσσήνιους, αφού ηττήθηκαν και αυτοί με το βαρύ 4-0 και παραμένουν στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισόβαθμοι της Ζακύνθου που τους φιλοξενεί στα Φαρακλάτα, την επόμενη και τελευταία αγωνιστική.

Οι αντίπαλοι τους, της Μεσσηνίας καλύτεροι και με ποιοτική ομάδα πήραν εύκολα τη νίκη, έχοντας παράλληλα εξασφαλισμένη την δεύτερη θέση που οδηγεί στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου:

  •  Κ-14 Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  6-1.
  •  Κ-16 Ε.Π.Σ. Ηλείας – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου  2-0.

Η επόμενη τελευταία αγωνιστική (6η 13/2/2019):

  •  Ε.Π.Σ Μεσσηνίας – Ε.Π.Σ. Ηλείας
  •  Ε.Π.Σ. Κεφ/νίας-Ιθάκης – Ε.Π.Σ. Ζακύνθου