ΔΕΥΑ Κεφαλονιάς: Λογαριασμοί νερού για 2 περιόδους

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΚΙ Στ. Σπαθής

Η ΔΕΥΑ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ενημερώνει τους καταναλωτές σε σχέση με τους λογαριασμούς των Δ.Ε Αργοστολίου, Ληξουρίου, Ομαλών, Ερίσου και Σάμης  που θα σταλούν τις επόμενες ημέρες, ότι αυτοί θα περιλαμβάνουν οφειλές ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ, προκειμένου να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προέκυψαν στην εκτύπωση και αποστολή των λογαριασμών, λόγω των μέτρων που ελήφθησαν το προηγούμενο διάστημα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID19.

Ως εκ των παραπάνω, οι λογαριασμοί που θα αποσταλούν τις επόμενες ημέρες θα αναγράφουν ποσά ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑΣ και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δίνεται η δυνατότητα ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΕ ΜΑΚΡΙΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ. Η ημερομηνία λήξεως πληρωμής του λογαριασμού θα είναι έως τα μέσα Ιουλίου και οι καταναλωτές θα μπορούν να πληρώνουν σε αυτό το χρονικό διάστημα είτε τμηματικά είτε εφάπαξ την οφειλή τους.

Η παρούσα ενημέρωση αποσκοπεί στην κατανόηση του ποσού των λογαριασμών που θα αποσταλούν στις επόμενες ημέρες και στην αποφυγή παρερμηνειών και συγχύσεων.

Επιπλέον, για οποιαδήποτε επεξήγηση ή πληροφορία που θα χρειαστείτε όσον αφορά αυτούς τους λογαριασμούς, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά ή μέσω e-mail με την υπηρεσία.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας.

Ο Πρόεδρος

Σπαθής Σταύρος