Δημήτρης Μπάσης: «Απ’ τα ωραιότερα νησιά του Κόσμου η Κεφαλονιά»

«Η Κεφαλονιά είναι ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου», δήλωσε χθες το βράδι στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο Kefalonia Grand Hotel (πρώην «Olga») ο τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης, στα πλαίσια της συναυλίας που έγινε χθες στη Πλατεία Καμπάνας.

Αν και με μιά ώρα καθυστέρηση η συνέντευξη Τύπου έγινε σε πολύ θερμό και αισιόδοξο κλιμα τόσο για της εξέλιξη της χθεσινής βραδιάς όσο και για την προβολή του Νησιού μας στα γενικότερα πλαίσια της τουριστικής σεζόν.

Στην αρχή της συνέντευξης μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου «Η Κράνη» Ιάκωβος Νιφοράτος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τον Δημήτρη Μπάση, τόνισε πως η συναυλία σε συνδυασμό με τη «Λευκή Νύχτα» που πραγματοποιήθηκε στο Νησί μας χθες, ήταν ένα καλό βήμα στο να τονωθεί η αγορά καθώς και να διασκεδάσουν καταναλωτές και προσωπικό των καταστημάτων. «Μια πολύ καλή αρχή τόσο για τις Γιορτές του Πάσχα όσο και για τη σεζόν που ξεκινάει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με τη σειρά του ο Δημήτρης Μπάσης είπε ότι είναι χαρούμενος που βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα νησιά του κόσμου, καθώς και σε ένα νησί που φημολογειται ότι θα είναι στους τόπ προορισμούς για την καλοκαιρινή σεζόν.

Στόχος και του Εμπορικού Συλλόγου καθώς και του ίδιου του τραγουδιστή ήταν η χθεσινή βραδιά να μείνει αξέχαστη σε όλες τις πλευρές που θα έπαιρναν μέρος.

  • Η συναυλία καθώς και η «Λευκή Νύχτα» πραγματοποιούνταν ενώ ο «Η» βρισκόταν στο στάδιο της εκτύπωσης.
Δημ. Μπάσης και Ι. Νιφοράτος χθες βράδι