Δημήτρης Πιατάς: «Όχι μόνο δεν δικαιώθηκα για την επιλογή μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλέον αισθάνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου»

NDP Photo Agency

«Όχι μόνο δεν δικαιώθηκα για την επιλογή μου να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πλέον αισθάνομαι ως αιχμάλωτος πολέμου που ψάχνει τα δικαιώματά του», δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στον Βήμα FM ο ηθοποιός Δημήτρης Πιατάς.

«Ούτως ή άλλως είμαστε εγκλωβισμένοι. Όχι βέβαια (δεν δικαιώθηκα από την ψήφο μου στον ΣΥΡΙΖΑ), αιχμάλωτος πολέμου είμαι, ξέρετε, Γενεύη, τα δικαιώματά μου θέλω, πρόσφυγας στη χώρα μου είμαι και τουλάχιστον οι πρόσφυγες θέλουν να φύγουν, εγώ δεν έχω πού να πάω», δήλωσε ο Δημήτρης Πιατάς και συνέχισε: «Δεν έχω ψευδαισθήσεις. Κατ΄ αρχάς, να σοβαρευτούμε λίγο ως κράτος για να είμαι εγώ ο μη σοβαρός, αν μη τι άλλο. Πια δεν διοικούμε εμείς το κράτος. Το κράτος είναι άνωθεν, δηλαδή πια ελέγχεται, έχουμε δώσει τα κλειδιά της χώρας, άρα δεν υπάρχει ανεξάρτητη πολιτική».

Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε και σε αποκαλύψεις καθώς αναφερόμενος στον πρώην υπουργό Παύλο Χαϊκάλη είπε ότι «δεν ήταν εναντίον, απλώς ήταν απεργοσπάστης. Όταν το σωματείο έκανε (απεργίες), οι οποίες βεβαίως ήταν οργανωμένες – το καταλαβαίνετε από πού ήταν οργανωμένα – και έκλειναν τα θέατρα, περίοδο Χριστουγέννων και εορτών, αυτός τα κρατούσε ανοιχτά, με αποτέλεσμα να ερχόμαστε σε ρήξη εμείς και να ‘μαστε οι κακοί, οι οποίοι δεν είχαμε σχέση με όλη αυτή του είδους την ιστορία, αλλά έπρεπε αν μη τι άλλο να πειθαρχήσουμε στα κελεύσματα, διότι αν καταργηθούν και οι θεσμοί, αν τα καταργήσουμε όλα, τι νόημα έχουμε να υπάρχουμε πια;».

(iefimerida.gr)