Δημοτική Aρχή: Hρθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Kεφαλονιάς, απέναντι στο IKA

«Ηλθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Κεφαλονιάς απέναντι στο ΙΚΑ» αναφέρει σε χθεσινή ανακοινωσή του ο Δήμος Κεφαλονιάς.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Δυστυχώς για τα γνωστά παρα-site και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης που κρύβονται από πίσω τους, ήλθε η πρώτη δικαίωση του Δήμου Κεφαλονιάς απέναντι στην παράνομη και καταχρηστική τακτική του ΙΚΑ Κεφαλονιάς.

Ειδικότερα η αρμόδια Τοπική Διοικητική Επιτροπή του ΙΚΑ, «άδειασε» κατά κυριολεξία την παράνομη τακτική του ΙΚΑ Κεφαλονιάς και ακύρωσε τα αυθαίρετα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί με προκλητικό σκεπτικό εις βάρος του Δημοτικού Γηροκομείου Αργοστολίου.

Επομένως, όσοι πανηγύριζαν για τις πρωτοφανείς αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς «έμειναν με την χαρά στο χέρι»…

Την ίδια τύχη αναμένεται να έχουν και τα υπόλοιπα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί από το ΙΚΑ Κεφαλονιάς εις βάρος του Δήμου μας τα οποία εκκρεμούν στην αρμόδια Επιτροπή καθώς οι αποφάσεις του ΙΚΑ Κεφαλονιάς αντιβαίνουν ευθέως πλήθος διατάξεων και νομολογίας.

Oι εποχές που όσοι είχαν «μία σφραγίδα στο χέρι τους» νόμιζαν ότι μπορούν να «τυλίγουν σε μία κόλλα χαρτί» όσους επιθυμούσαν, έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί, καθώς στην χώρα μας υπάρχουν κανόνες δικαίου και Δικαστήρια όπου προστατεύουν όσους ενεργούν πάντοτε με γνώμονα το νόμο.

Σύντομα λοιπόν οι κατήγοροί μας θα μετατραπούν σε υπολόγους καθώς ο Δήμος Κεφαλονιάς γνωρίζει να αντιμετωπίζει τις όποιες παράνομες τακτικές εις βάρος του από όπου κι αν προέρχονται.

dimarxeio
Tο Δημαρχιακό Mέγαρο