Διέπρεψαν οι αθλητές του Κέφαλου στo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών

Το τριήμερο 23-25 Νοεμβρίου διεξήχθη στην Πυλαία της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Ανδρών-Γυναικών Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών με την συμμετοχή των αθλητών και αθλητριών του σωματείου “ΚΕΦΑΛΟΣ” κατακτώντας αρκετά μετάλλια με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ευάγγελο Γαλιατσάτο.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ανδρών-Νέων Ανδρών

  •  Στην κατηγορία των 67 κιλών ο Παναγής Μινέτος με 106 κιλά στο αρασέ, 125 στο ζετέ και 231 στο σύνολο κατέκτησε 2 χρυσά και 4 ασημένια μετάλλια.
  •  Στην κατηγορία των 96 κιλών ο Ευάγγελος Γαλιατσάτος πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση σημείωσε έξι Πανελλήνια ρεκόρ σε Εφήβους και Νέους ‘Άνδρες και όπως τόνισε ο στόχος του είναι να βελτιώσει στο μέλλον τις επιδόσεις του: «Ήμουν προετοιμασμένος πολύ καλά και στόχευα στα Πανελλήνια ρεκόρ. Όταν κάνεις νέα ρεκόρ σου μένει πάντα ένα αίσθημα ικανοποίησης και σου δίνει κίνητρο για τη συνέχεια.

Εύχομαι να είμαι καλά και να συνεχίσω την σκληρή δουλειά για να καταφέρω να τα βελτιώσω τα ρεκόρ μου»

Ο Γαλιατσάτος με 151 κιλά στο αρασέ, 181 κιλά στο ζετέ και 332 κιλά στο σύνολο κατέκτησε 4 χρυσά και 2 ασημένια μετάλλια.

Γυναικών-Νέων Γυναικών

  •  Στην κατηγορία των 64 κιλών/ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ η Αναστασία Μεταξά με συνολική επίδοση 139 κιλά κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο ενώ και η συμπατριώτισσα μας η Εβελίνα Καππάτου η οποία αγωνίζεται με το σύλλογο της “ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ” στην ίδια κατηγορία κέρδισε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ με επίδοση 75 κιλά.
  •  Στην κατηγορία των 87 κιλών η Ελευθερία Γαλιατσάτου με 65 κιλά στο αρασέ, 72 στο ζετέ και 132 στο σύνολο κατάφερε να κατακτήσει 6 χάλκινα μετάλλια.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους το μέλλον τους θα είναι λαμπρό!

(Φωτό: Sportsthea)