«Διαβάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι»

Πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στον χώρο του ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ στον Κεχριώνα μια πρωτότυπη και τόσο ξεχωριστή εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους!

Συγκεκριμένα, η κυρία Λουϊζα Περάτη αφηγήθηκε τον «Αστρογεννημένο» του Oscar Wilde με έναν μοναδικό τρόπο που λάτρεψαν τα παιδιά καθώς και οι γονείς που παρεβρέθηκαν στο «Πολιτιστικό Εργαστήρι».

Συγχρόνως, η ίδια παρουσίασε και τη μεγάλη συλλογή από τις χειροποίητες πάνινες κούκλες που δημιουργεί από ανακυκλώσιμα υλικά, δίνοντας έτσι το μήνυμα ότι κάθετι μπορεί να μας χρησιμεύσει οπουδήποτε και καλό είναι να μην πετιέται.

Στο τέλος, μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους μικρούς μας φίλους αφού ο Άγιος Βασίλης εμφανίστηκε ξαφνικά χτυπώντας το κουδουνάκι του και μοίρασε δωράκια σε όλους!

Υπήρχαν χαρούμενα πρόσωπα παντού κι όλοι απόλαυσαν τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, τραγουδώντας παράλληλα τα Κεφαλονίτικα Κάλαντα.

Όπως πληροφορηθήκαμε από τη Διοίκηση του ΚΔΑΠ και την κ. Έλενα Μοσχοπούλου, ολοχρονικά το ΚΔΑΠ ΙΡΙΣ-«Πολιτιστικό Εργαστήρι» στον Κεχριώνα διοργανώνει ποικίλες δραστηριότητες για τα παιδιά που ξεπερνούν τα συνηθισμένα και στοχεύουν στη διαθεματική ιδιαίτερη απόκτηση γνώσης από αυτά προκειμένου να διαμορφώσουν ολόπλευρες προσωπικότητες.

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο έργο τους και καλές γιορτές σε όλους με υγεία και δύναμη!