Διαβούλευση για την κυκλοφορική μελέτη

Από τον Δήμο Αργοστολίου εκδόθηκε η ακόλουθη σνακοίνωση:

Μια Νέα πρωτοβουλία του Δήμου μας να φέρει τους δημότες συμμέτοχους και ενεργούς αλλά και γνώστες των πρωτοβουλιών μας, εγκαινιάζεται από σήμερα με την ενεργοποίηση της Πλατφόρμας Διαβούλευσης.

Η διαβούλευση μέσω της δικτυακής πλατφόρμας https://argostoli.diavouleuseis.gr αποτελεί μορφή ηλεκτρονικής, ισότιμης συμμετοχής σε έναν ευρύτερο δημόσιο διάλογο που λαμβάνει χώρα στο Δήμο Αργοστολίου.

Ο Δήμος Αργοστολίου θέτει από την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 και για 15 ημέρες σε Δημόσια Διαβούλευση Ειδικό Ερωτηματολόγιο προς τους συμπολίτες μας με αντικείμενο την Εκπόνηση της Κυκλοφοριακής Μελέτης για την Πόλη του Αργοστολίου.

Καλούνται οι συμπολίτες μας και φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν και να εκφράσουν την άποψή τους να συμπληρώσουν το προτεινόμενο ερωτηματολόγιο καθώς και να αποτυπώσουν την πρότασή τους.

Επισήμανση: Για την Υποβολή Προτάσεων & Σχολίων απαιτείται η εγγραφή στην Πλατφόρμα.

Τρόπος Συμμετοχής στη Διαβούλευση:

1. Απ’ ευθείας από την Ηλ. Δ/νση https://argostoli.diavouleuseis.gr ,

2. Από την ιστοσελίδα του Δήμου: www.argostoli.gov.gr επιλέγουμε το αρχείο ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ και ακολουθούμε τις οδηγίες,

3. Μέσω κινητού τηλεφώνου και της εφαρμογής «ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ» την οποία κατεβάζουμε στα κινητά μας τηλέφωνα από το PlayStore (αναζητούμε ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ κατεβάζουμε την εφαρμογή και κάνουμε εγγραφή), επιλέγουμε το αρχείο ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ.

(Από Το Γραφείο Δημάρχου)