Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Ι. Μομφεράτου λόγω έργων

Ο Αστυνομικός Δ/ντής Ιωάννης Μπούμης

Με Απόφασή της η Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλληνίας, ανακοίνωσε χθες την προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Οδό Ι. Μομφεράτου στο Αργοστόλι αύριο, λόγω εκτέλεσης έργων.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Απόφαση, η διακοπή της κυκλοφορίας θα εφαρμοσθεί «αποσκοπώντας στην εξασφάλιση της ομαλούς και ασφαλούς διεξαγωγή της κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την εξυπηρέτηση του κοινού, κατά την διάρκεια των εργασιών».

Η Απόφαση μεταξύ άλλων αναφέρει:

Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης όλων των οχημάτων και στις δύο πλευρές του οδοστρώματος επί της οδού Ι. Μομφεράτου και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την οδό Χαροκόπου μέχρι την συμβολή της με την οδό Η. Μηνιάτη, καθώς και την διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων επί της οδού Μομφεράτου και συγκεκριμένα από την συμβολή της με την οδό Χαροκόπου μέχρι την συμβολή της με την οδό Ριζοσπαστών, για το χρονικό διάστημα από την 08:30’ ώρα της 19-10-2022 μέχρι την 12:30’ ώρα της 19-10-2022 για λόγους ασφαλείας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στην περιοχή.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς της πόλεως του Αργοστολίου, που δεν παρεμποδίζεται η κυκλοφορία των οχημάτων, με μέριμνα και φροντίδα του Τμήματος Τροχαίας Αργοστολίου.

Η αρμόδια για τις εργασίες Υπηρεσία (Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αργοστολίου) παρακαλείται για την τοποθέτηση και αφαίρεση έγκαιρα των προβλεπόμενων και απαραιτήτων πινακίδων (ρυθμιστικών-πληροφοριακών) οδικής σήμανσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της αρμόδιας για την εφαρμογή Υπηρεσίας (Τ.Τ. Αργοστολίου).

ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΜΠΟΥΜΗΣ

Αστυνομικός Διευθυντής