Διαμαρτύρεται έντονα η Σάμη για τη διαιτησία του αγώνα με τον Εθνικό

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΣΑΜΗΣ με αφορμή τον αγώνα μεταξύ Α.Ο. ΣΑΜΗΣ-Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ, εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία – απογοήτευση του σχετικά με την αυστηρή, προκλητική και κακοπροαίρετη αντιμετώπιση από τους κάτωθι:

  1. ΚΩΤΣΗΣ Ι. – ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
  2. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ Ν. – Α’ ΒΟΗΘΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ

Συγκεκριμένα ο διαιτητής στο 68’ λεπτό της αναμέτρησης απέβαλε με κόκκινη κάρτα τον παίκτη μας Κυριάκο ΜωραΪτη, ο οποίος βρισκόταν στον πάγκο, λόγω διαμαρτυρίας όπως ο ίδιος ισχυρίζεται.

Εν συνεχεία, άξιο απορίας το πώς, ο διαιτητής κατάφερε να αναγνωρίσει πως διαμαρτυρίες και ύβρεις που ακούγονταν από τους φίλαθλους, προέρχονταν από παίκτη μας, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες ανάμεσα σε περίπου εκατό άτομα. Επίσης γεννάται το ερώτημα πώς καταφέρνει να διαιτητεύει ενδελεχώς τον αγώνα και συγχρόνως να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα που συμβαίνουν στην κερκίδα. όπως και να έχει, θεωρούμε ότι βαλλόμαστε ως ομάδα από τον συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος στοχοποιεί σκοπίμως παίκτες μας και είναι πλέον ανεπιθύμητος. Καταγγέλλουμε και διαμαρτυρόμαστε για την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του.

Oσον αφορά τον Α’ βοηθό διαιτητή, τον θεωρούμε υπεύθυνο για την έναρξη των διαμαρτυριών φιλάθλων και παικτών αλλά και για την εξέλιξη του αγώνα μετά από λανθασμένη υπόδειξη του. Θεωρούμε πως λειτουργεί προκατειλημμένα απέναντι στην ομάδα μας, συμπεριφορά που συνδέεται με το περσινό συμβάν αποβολής του από το διαιτητή του αγώνα, λόγω έντονης υβριστικής συμπεριφοράς σε παίκτη της ομάδας μας. Περιστατικό που συνέβη πρώτη φορά στην ποδοσφαιρική ιστορία του τόπου μας.

Εν κατακλείδι θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές πως είναι ανεπιθύμητη και αμφισβητήσιμη κάθε είδους διαιτησία από τους προαναφερόμενους διαιτητές σε μελλοντικούς αγώνες της ομάδας μας. Σκοπός μας είναι να αποφευχθούν αντίστοιχα φαινόμενα, ώστε να διεξάγονται ομαλά οι αγώνες και να κρίνονται χωρίς προκατάληψη.

Με εκτίμηση το Δ.Σ.

του Α.Ο. ΣΑΜΗΣ