Διαμαρτύρεται η Αγία Ευφημία γιατί δεν δίνουν στους κατοίκους ανταποδοτικά

O κ. Παναγής Ζαφειράτος

Αναφορά – διαμαρτυρία των κατοίκων της ευρύτερης περιοχή, της Αγίας Ευφημίας κοινοποίησε στον δήμαρχο Κεφαλονιάς κ. Αλέξανδρο Παρίση και στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κεφαλονιάς κ. Μάκη Αλυσανδράτο, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας κ. Παναγής Ζαφειράτος.

Στην αναφορά, τονίζεται η διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, γιατί παρά το γεγονός ότι πλήττεται η περιοχή από πλημμυρικά φαινόμενα, δεν ανήκουν στους δικαιούχους επιστροφής ανταποδοτικού τέλους ΑΠΕ (Ανεμογεννήτριες) μέσω της ΔΕΗ.

Η αναφορά – διαμαρτυρία των κατοίκων της Αγίας Ευφημίας αναφέρεται τα εξής:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΦΗΜΙΑΣ και ευρύτερης περιοχής

Προς: ΔΗΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

  1. Υπόψη Δηµάµχου Κου Αλέξανδρου Παρίση
  2. Υπόψη Προέδρου Δημοτικού Συµβουλίου κ. Αλυσανδράτου Σταύρου Γερασίµου

Κύριοι.

Εμείς οι κάτοικοι της τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας εκφράζουμε την διαµαρτυρία μας γιατί αν και είµαστε η περιοχή που τα χωριά µας Δρακοπουλάτα και Αγία Ευφηµία κάθε χρόνο πλήττονται από τα πλημµυρικά φαινόμενα και σημαντικές ζηµιές έχουν υποστεί οι περιουσίες µας( οικίες εντός των οικισμών, αγροτικές εκτάσεις, καλλιεργήσιµες εκτάσεις, ποιµνιοστάσια, µάντρες καθώς και ζωικό κεφάλαιο), δεν αφήνουμου στους δικαιούχους επιστροφής ανταποδοτικού τέλους από τις Α.Π.Ε. (Ανεµογεννήτριες) μέσα) της ΔΕΗ.

ΖΗΤΑΜΕ την συµπαράσταση σας προκειµένου ο Δήµος να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να τύχουµε αυτού του µικρού βοηθήµατος ώστε να αποκαταστήσουµε ελάχιστες από τις ζημιές που έχουμε υποστεί όλα αυτά τα χρόνια.

Αγία Ευφηµία 5-9-2017

ΟΝΟΜΤΕΠΩΝΥΜΟ

Παναγής Ζαφειράτος