«Διατράνωσες αλήθειες»

Νικόλαος Γαρμπής

Από τον Νικόλαο Γ. Γαρμπή λάβαμε το ακόλουθο e-mail:

Φίλε και συνάδελφε δημοσιογράφε του ΑΝΤΙΦΩΝΗΤΗ Κομοτηνής, Κώστα Καραΐσκο, συγχαρητήρια για την θαρρετή ομιλία σου στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για το Μακεδονικό, σήμερα 21-1-2018 στη Θεσσαλονίκη.

Διατράνωσες αλήθειες και κατήγγειλες την ανεπάρκεια και επικίνδυνη ενδοτικότητα πολιτικών ιθυνόντων της Ελλάδας. Ειλικρινή συγχαρητήρια, εκπροσώπησες επάξια τον ελληνισμό της Θράκης.

Όλοι πήραμε θάρρος από αυτό το μεγαλειώδες συλλαλητήριο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα ανατραπεί το ζοφώδες προδοτικό σκηνικό για τη Μακεδονία το οποίο μας παρουσιάζει ως αναπότρεπτο ο πρωθυπουργός μας και συνακόλουθοί του.

Παρακολουθήσαμε εδώ στην Πάτρα τηλεοπτικά όλες τις ομιλίες του συλλαλητηρίου και είχαμε εικόνα, όχι δυστυχώς από την ΕΡΤ (ως όφειλε, γι αυτό την πληρώνουμε) ούτε από άλλους πανελλήνιας εμβέλειας σταθμούς, αλλά από τον περιφερειακό σταθμό ΙΟΝΙΑΝ που αναμετάδιδε από τον σταθμό ΒΕΡΓΙΝΑ.

Αφού σήμερα προσωπικά δεν ήρθα στο συλλαλητήριο, όπως επιθυμούσα, έχω την παρηγοριά ότι ήλθε ο γυιος μου. Είχα πάντως μετάσχει ενεργά στο αντίστοιχο μεγαλειώδες συλλαλητήριο του 1992 στη Θεσσαλονίκη.

Κώστα, καλό κουράγιο και καλή συνέχεια.

Νικόλας Γαρμπής

Εφημερίδα «Τα Φραγκάτα» Κεφαλλονιάς