Διαφήμιση του Νορβηγικού Lotto στον Μύρτο!

Στον αέρα της Νορβηγικής τηλεόρασης και στο διαδίκτυο παίζει η διαφήμιση του Νορβηγίκου Lotto τα γυρίσματα του οποίου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν από την Avion Films στην παραλία του Μύρτου στην Κεφαλλονιά.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων δυο πραγματικών διαστάσεων παραδοσιακά Νορβηγικά επαρχιακά σπίτια κατασκευάστηκαν στην παραλία. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Lotto

LottoDirector: Torstein BjorklundProduction Company: EinarProduction Service: Avionfilms- Shootings in Greece took place on Kefalonia island at the famous Myrtos beach, where two Norwegian country houses were built. Many thanks to the municipality of Kefalonia for its valuable collaboration and support.- Στον αέρα της Νορβηγικής τηλεόρασης και στο διαδίκτυο παίζει η διαφήμιση του Νορβηγίκου Lotto τα γυρίσματα του οποίου στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκαν από την Avion Films στην παραλία του Μύρτου στην Κεφαλλονιά. Για τις ανάγκες των γυρισμάτων δυο πραγματικών διαστάσεων παραδοσιακά Νορβηγικά επαρχιακά σπίτια κατασκευάστηκαν στην παραλία. Η παραγωγή πραγματοποιήθηκε με την συνεργασία και την πολύτιμη αρωγή του Δήμου Κεφαλλονιάς.

Δημοσιεύτηκε από AVION FILMS στις Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018