Διεθνές Συνέδριο «Silva Method» στην Κεφαλονιά, για τους διεθνείς εκροσώπους τηε Μεθόδου

Στις Συνεδριακές Αίθουσες του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου «Κέφαλος», διεξάγεται ένα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος Επιστημονικό Συνέδριο, που αφορά τους διεθνείς Εκπροσώπους, σε Διευθυντικό επίπεδο, της “Silva Method”, που στην Ελλάδα αντιπροσωπεύουν ο κ. Παναγιώτης Μεταξάτος και η κα. Μαριάννα Μεταξάτου.
Προσωπικότητες από διάφορες χώρες, που διδάσκεται με επιτυχία για μισό αιώνα, η συγκεκριμένη μέθοδος, που δημιούργησε ο Jose Silva , πλαισίωσαν τις εργασίες του Συνεδρίου καταστώντας την Κεφαλονιά το επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος για τα οφέλη από την χρήση της μεθόδου και τις εξελίξεις στον τομέα της εκπαίδευσης και έρευνας.
Στην Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου τον Δήμαρχο Κεφαλονιάς κ.Αλέξανδρο Παρίση, εκπροσώπησε ο Α/Δήμαρχος κ.Ευάγγελος Κεκάτος, ο οποίος ευχαρίστησε και συνεχάρη το ζεύγος Μεταξάτου για την πρωτοβουλία και αφού καλωσόρισε τους κ.κ. Σύνεδρους, προσέφερε εκ μέρους του κ. Δημάρχου την Τιμητική Πλακέτα του Δήμου στην κόρη του Jose Silva, σε ένδειξη σεβασμού στην παγκόσμιας απήχησης μέθοδο της δημιουργικής σκέψης.
Oι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχισθούν στις εγκαταστάσεις του Unity Center Kritonou και θα ολοκληρωθούν με περιήγηση των συμμετεχόντων στα αξιοθέατα, τους παραδοσιακούς Oικισμούς και τις περιοχές ιδιαίτερου φυσικού κάλλους του Νησιού.

silva-method-4 silva-method-5 silva-method-6