Διευκρινίσεις για τις εκλογές της ΝΟΔΕ

Από τη ΝΟΔΕ Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΔΗΜ.Τ.Ο Αργοσττολίου) ανακοινώθηκαν τα εξής:

Θέμα: «ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ»

Στις 13 Μαΐου 2018 θα γίνουν οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων, των Προέδρων ΝΟΔΕ και των μελών τους αντίστοιχα.

Κατά τις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές, δικαίωμα εκλέγειν, έχουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης τα μέλη του Κόμματος που έχουν ενεργή κάρτα μέλους.

Οσοι δεν έχουν ενεργή κάρτα μέλους, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν, θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για χορήγηση ή ανανέωση κάρτας μέλους:

Η έκδοση και Ανανέωση της Κάρτας Μέλους γίνεται  ΜΟΝΟ μέσω Internet, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nd.gr έως τις 04.05.2018, με καταβολή του ποσού της συνδρομής που επιλέξατε μέσω ηλεκτρονικής συναλλαγής με τη χρωστική/πιστωτική σας κάρτα (τηλ. Πληροφοριών 210-9444222).

Οσοι έκαναν αίτηση για να παραλάβουν την κάρτα μέλους και να εξοφλήσουν την οικονομική τους συνδρομή με αντικαταβολή μέχρι και τις 10/04/2018 ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν ξανά εγγραφή. Θα παραλάβουν την κάρτα τους το επόμενο διάστημα και πριν από την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε στα μέλη ότι η Κάρτα Μέλους εκδίδεται αποκλειστικά και μόνο από τα Κεντρικά Γραφεία του Κόμματος στο Μοσχάτο. Οχι στα βουλευτικά γραφεία, όχι στις ΝΟΔΕ, όχι στις ΔΗΜΤΟ.

Η Νέα Δημοκρατία είναι δική σου, διαμόρφωσέ την!

ΔΗΜ.Τ.Ο Αργοστολίου