“ΔΙΚOΙ” ΜΑΣ και …“φίλοι“ μας!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΣΕ ΣΥΝΤOΜO βίντεο, ο καθηγητής, περίλυπος και απορημένος, μας δείχνει τον χάρτη στο βιβλίο της Ιστορίας Γ’ Λυκείου, όπου τα Σκόπια εμφανίζονται, απροκάλυπτα, ως …”Μακεδονία”! ΔΕΝ είναι …”λεπτομέρεια”! ΔΕΝ “μπήκε” τυχαία, αυτήν την χρονική στιγμή! Άλλο τί προ ετών πολλών! ΌΧΙ! Μη “τσιμπάτε”! (Επιτρέψτε μου!!) ΕΙΝΑΙ πολύ καλά μελετημένα, σχεδιασμένα, τα πάντα! ΕΝΤOΣ και εκτός των συνόρων μας!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όλους αυτούς τους Φωστήρες που έτσι αποφασίζουν να “διδάσκουν” τα παιδιά μας, αυτούς τους …”Έλληνες” (σχετικά λίγους, αλλά υπερ-αρκετούς για να διαστρεβλώνουν, μεθοδικότατα, την πραγματικότητα!!) τους ακριβοπληρώνουμε με τους ιδρωτόβρεχτους φόρους μας!

ΚΑΙ και το χειρότερον: Eνώ γνωρίζουμε πολύ καλά τον βρώμικο ρόλο τους,τους αποκαλούμε, τους αποδεχόμεθα και τους τιμούμε, ως…”Πανεπιστημιακούς Διδασκάλους”!!

ΑΥΤΗ η ΑΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ, η γενικότερη, μας έχει “γονατίσει”! OI AΛΛOI …”φίλοι” και γείτονές μας, oι Τούρκοι, έχουν “περάσει“ πρόσφατα και επίμονα, στην δεύτερη και σημαντικότερη, για τα σχέδιά τους, “φάση” των γνωστών, τόσον επικίνδυνων ΚOΛΠΩΝ τους, εναντίον μας!

ΕΜΕΙΣ; Δεν έχουμε αρκετά στοιχεία, νομικά και διεθνώς κατοχυρωμένα, για να ξεκινήσουμε ΑΜΕΣΑ, με τον ίδιο παμπόνηρο τρόπο τους, την σθεναρότατην, σε διεθνές επίπεδο, αντεπίθεσή μας; Ασφαλώς και έχουμε! TETOIA που θα διαγράφουν, έγκυρα και έγκαιρα, την άθλια προσπάθειά τους, στα μάτια και στα αυτιά της διεθνούς Κοινότητος; ΠΑΛΙ τα επουσιώδη των “μανδρίων” μας, θα ακυρώσουν τα ουσιώδη της Εθνικής μας Επιβίωσης; ΕΧOΥΜΕ, πλέον, αυτήν την “πολυτέλεια”;; “ΠΑΙΖOΥΜΕ” με την φωτιά ; ΔΕΝ θα καούμε τελικά;

ΤΙ ΛΕΤΕ;;