Διονύσης Στανίτσας: Μηδενική ανοχή στον Αλέξανδρο Ταφλαμπά

Δ. Στανίτσας

Ο κάθε συμπολίτης, συνεργάτης, αιρετός, έμμισθος ή άμισθος σύμβουλος της Δημοτικής Αρχής μπορεί να εκφράζεται ελεύθερα στα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κρίνεται, εκείνος και μόνον εκείνος, για αυτά που γράφει.

Αλ. Ταφλαμπάς

Ομοίως κρίθηκαν τα στελέχη της Λαϊκής Συσπείρωσης με βάση το πόνημα που ανάρτησαν με αφορμή προσωπική ανάρτηση συνεργάτη μου, πόνημα το οποίο βρίθει υβρεολογίου κατά της Δημοτικής Αρχής, μιλάει για «προεκλογικά όργια» και «ανεξέλεγκτη» δράση και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η Δημοτική Αρχή 2023-2028 της… επιτίθεται διότι αισθάνεται σοκ και δέος από την παρουσία των τριών αιρετών της στο Δημοτικό Συμβούλιο, τονίζοντας μάλιστα ότι ουδεμία σημασία έχει εάν είναι τρεις ή τέσσερις, παρά τις πρότερες εντελώς άστοχες θριαμβολογίες που κατάφεραν να χάσουν από λίγο στο Κιόνι και την Εξωγή.

Αλήθεια στον Πλατρειθιά, Σταυρό, Περαχώρι, και Βαθύ μπορείτε να μας πείτε την διαφορά;;;;

Καλό λοιπόν θα είναι ο κ. Ταφλαμπάς να ασχοληθεί με τις θεατρικές παραστάσεις του γιατί με την πολιτική ο λαός της Ιθάκης του έχει απαντήσει πολλές φορές ότι δεν τον θέλει και επειδή ήδη έχουμε δεχθεί πολλές αναίτιες, ανερμάτιστες και συκοφαντικές ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ από τον κ. Αλέξανδρο Ταφλαμπά, τόσο ως Δημοτική Αρχή Ιθάκης όσο και εγώ προσωπικά, ως Δήμαρχος Ιθάκης, τις οποίες έχω πάντα προσπαθήσει να διαχειριστώ με ψυχραιμία πλέον θα υπάρξει μηδενική ανοχή σε συμπεριφορές που χυδαιολογούν εις βάρος του έργου μας ή στοχεύουν συστηματικά εις βάρος των συνεργατών μου και της προσωπικότητάς μου.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ

Δήμαρχος Ιθάκης FB