“ΔΡΑΠΕΤΕΣ” του… Δαφνίου!!!

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΣΙΜΩΤΑΣ
Οικονομολόγος Διεθνών Εμπορικών Συναλλαγών

ΓΙΑ …”ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ” στην …Χώρα μας εμίλησε και ο Γραμματεύς της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Κωστόπουλος!!!

ΜΟΝΟ που …δεν άκουσα, ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ, πως στην ευχή θα …πεισθούν, αυτοί οι …ευλογημένοι, οι …”άγιοι” άνθρωποι, οι …ηρωϊκοί “ευεργέτες” μας, οι …πρόθυμοι να θυσιασθούν προς χάριν μας, προκειμένου να …επενδύσουν κοντά μας!

ΜΕ …24% ΦΠΑ!

ΜΕ ΤΑ …3/4 του καθαρού επιχειρηματικού εισοδήματός τους ή και περισσότερον, σε σύνολο άμεσων και έμμεσων εισφορών- φόρων!

ΜΕ ΤΟΥΣ λαβυρινθώδεις …χιλιάδων σελίδων, εξαιρετικά δυσνόητους φορολογικούς νόμους και τις απαράδεκτα ΕΧΘΡΙΚΕΣ-ΧΡΟΝΟΒΟΡΕΣ διαδικασίες (μήνες πολλούς, για μια απλή αδειοδότηση οικοδομής των 80-90 τ.μ, εντός Σχεδίου, για ένα πολύ μικρό παράδειγμα!!) γύρω από το εν Ελλάδι επιχειρείν!

ΝΟΜΟΥΣ οι οποίοι αλλάζουν πιο συχνά και από …λερωμένα εσώρουχα, διατηρούντες σε μόνιμη αβεβαιότητα τον όποιον τολμήσει να θέσει, σε τόσο υπερβολικό ρίσκο, τον ιδρώτα του!! ΓΙΑ ΝΑ αναφέρω ΤΡΕΙΣ, μόνο τρείς, από τις ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ σοβαρότατες αιτίες, για τις οποίες κάποιος πρέπει να έχει μόλις …δραπετεύσει από το …Δαφνί ή να έχει …αυτοκτονικές τάσεις, για να θέλει να επενδύσει εδώ, κοντά μας, στην Χώρα του γενικότερου παραλόγου και του ανεξήγητου μίσους προς τον ΜΟΝΟΝ συνδράμοντα την όποιαν Οικονομίαν μας, οπωσδήποτε ατυχέστατον, εντίμως και νυχθημερόν μοχθούντα-επιχειρούντα!!!